Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Κώστας Λιόλιος : "Στόχος ο πρωταθλητισμός, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στη πράξη" (Video)


Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής των Αμπελοκήπων, Κώστας Λιόλιος, με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας, όπου αρχικά ευχήθηκε σε όλο το ερασιτεχνικό. Στη συνέχεια μας είπε ότι η προετοιμασία θα είναι διαρκείας, μιας και τα πρωταθλήματα σταμάτησαν τον Μάρτιο που μας πέρασε.


Ως στόχο μας είπε πως έχουν τον πρωταθλητισμό, αλλά στα λόγια δεν γίνεται τίποτα, πρέπει να φανεί και στο γήπεδο. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει αυτό φέτος, αλλά θέλει δουλειά σε όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας.

Για το ρόστερ τόνισε πως ο κορμός παρέμεινε σχεδόν αναλλοίωτος, ανέβηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από τις υποδομές του σωματείου ως συνήθως είναι η πρακτική της ομάδας και ήρθαν κάποιοι πιο έμπειροι να βοηθήσουν τους νεαρότερους.

Στο τέλος όταν ρωτήθηκε για την αργοπορία στο να βγει η προκήρυξη και οι ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων, μας είπε πως ναι μεν δεν είναι σωστό χρονικά, αλλά τα παιδιά χρειάζονται προπόνηση ούτως ή άλλως μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής. Αν αλλάξουν κάποια δεδομένα στην πορεία, θα αναπροσαρμόσει και η ομάδα τα πλάνα της.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου