Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Κώστας Πλιάτσικας : "Είμαστε ένα οργανωμένο σωματείο, χρόνο με το χρόνο κάνουμε ένα βήμα παραπάνω" (Video)


Δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος του Νεοχωρόπουλου Κώστας Πλιάτσικας στην πρώτη φετινή προπόνηση της ομάδας, όπου ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και πως είναι για ακόμα μια χρονιά στα γήπεδα, επειδή αγαπάνε αυτό που κάνουν κι όχι από αγγαρεία.

Στη συνέχεια τόνισε πως είναι προσγειωμένοι, χρόνο με το χρόνο κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Θεωρεί πως είναι μια οργανωμένη ομάδα, που πέρυσι καθιερώθηκε στην Α΄ Ερασιτεχνική και ίσως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος. Δεν είναι αυτοσκοπός κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει η προσπάθεια.

Θα είναι άκρως ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, μας είπε, και θα θυμίζει παλιές εποχές, εφόσον γίνει σε ένα Όμιλο με 19 ομάδες. Θεωρεί πως είναι πιο σωστό να γίνει έτσι, παρά δυο Όμιλοι που ήταν πέρυσι, κάθε αγωνιστική θα έχει ενδιαφέρον.

Για την ενίσχυση του ρόστερ δήλωσε πως ανακοινώθηκαν ήδη 2 ποδοσφαιριστές, είναι και κάποιοι άλλοι στην προπόνηση, που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν ακόμα να ανακοινωθούν, όμως σίγουρα θα γίνει ενίσχυση.

Για το γηπεδικό θέμα στη φυσική έδρα του Νεοχωρόπουλου τόνισε πως το ζήτημα προχωράει, έστω κι αν κόλλησε σε κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Ήταν να παραδοθεί από τον μηχανικό αρχές Σεπτέμβρη, αλλά τελικά μεταφέρθηκε η παράδοση του προς τέλη Νοέμβρη.







ΚΑΜΕΡΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου