Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Νίκος Γκούρας : "Στόχος και φέτος οι τίτλοι - Έχει αργήσει ο ορισμός έναρξης των επίσημων αγώνων" (Video)


Ο Νίκος Γκούρας προπονητής της Θύελλας Κατσικάς με αφορμή τη σημερινή πρώτη προπόνηση των ερυθρόλευκων μας μίλησε αρχικά για την περσινή χρονιά, όπου 10 μήνες η ομάδα ήταν αγωνιστικά ενεργή. Οι κόποι τους ανταμείφθηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά χάθηκε οριακά η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και αυτό αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση σε όλους.

Στη συνέχεια ευχήθηκε σε όλους καλή αρχή μιας και αρκετές ομάδες ξεκινάνε την προετοιμασία αυτή τη περίοδο. Στη συνέχεια τόνισε ότι η προετοιμασία είναι μεν ένα δύσκολο κομμάτι, αλλά το πιο δύσκολο είναι πως δεν ξέρουν ακόμα πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες για να φτιάξουν κατάλληλα το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Για τους στόχους δήλωσε πως οι στόχοι και φέτος είναι υψηλοί και φέτος, θέλουν και πάλι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σίγουρα κι έναν τελικό Κυπέλλου, τώρα αν αυτοί οι στόχοι γίνουν πράξη θα φανεί στην πορεία. Έχουν έρθει προς ενίσχυση του ρόστερ πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Για το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής που πιθανότατα θα γίνει σε έναν Όμιλο μας είπε ότι σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, γιατί όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά και πιο δίκαιο γιατί ο πρωταθλητής να είναι αυτός που θα πάει στα περιφερειακά μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου