Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Φιλικό Νεοχωρόπουλο - Καστρίτσα : 2-3 μέχρι το 67΄, μετά διεκόπη


Επεισοδιακό φιλικό σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο μεταξύ Νεοχωρόπουλου και Καστρίτσας, με νικητές τους φιλοξενούμενους και σκορ 2-3, μέχρι το 67΄ που παίχτηκε ποδόσφαιρο, γιατί κάπου εκεί το ματς διεκόπη!

Η αρχή έγινε με μια λογομαχία του Κοσυφαρίνη της Καστρίτσας με τον Μπουκουβάλα του Νεοχωρόπουλου και στη συνέχεια τα πράγματα ξέφυγαν, με αρκετούς να μπαίνουν στη «φωτιά», είτε να χωρίσουν, είτε να εμπλακούν. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο ένας έφτυσε τον άλλον και η κατάσταση ξέφυγε με ένα «μπούγιο» παικτών να διαπληκτίζονται στην πλάγια γραμμή και να υπάρχουν χειροδικίες. Τελικά ο διαιτητής Χατζηπαναγιώτου έληξε το φιλικό στο 67΄ για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.


Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 και πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Η πρώτη καλή φάση όμως άνηκε στην Καστρίτσα, μόλις στο 4ο λεπτό ασίστ του Χριστακόπουλου στον Σταμούλη, σουτ του δεύτερου, αποκρούει ασθενώς ο Βάσιος. Στο 16΄ γίνεται το 1-0 από γυριστό πλασέ του Φώτου, που είχε προωθηθεί, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουκουβάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους «γαλάζιους», σέντρα του Πεπόνη από δεξιά, σουτ του Σκαργιώτη από αριστερά, με το ένα πόδια πέφτει και αποκρούει ο Παπαιώαννου. Στο 19΄ απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλου, λίγο έξω η μπάλα. Στο 21΄ πολύ ωραία αντεπίθεση από τους γηπεδούχους, κάθετη πάσα του Μπουκουβάλα δεξιά στον Πεπόνη, αυτός βγάζει την παράλληλη μπαλιά, για λίγο δεν προλαβαίνει ο επερχόμενος Γιαννέτας και η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 36΄ κάθετη πάσα του Πεπόνη προς τον Γιαννέτα, αυτός ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Γόγολο και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Βελογιάννης και κάνει το 2-0. Κάπου εκεί αφυπνίστηκε η Καστρτίτσα και στο 42΄ χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν ο Χριστακόπουλος από δεξιά πασάρει στον Σταμούλη, σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Βάσιος, η μπάλα φτάνει αριστερά στον Γιαννιώτη, ξανά σουτ από τον παίκτη της Καστρίτσας, πέφτει στη γωνία και σώζει ξανά ο Βάσιος. Στο 45΄ πάσα του Σταμούλη από δεξιά, ο Χριστακόπουλος μέσα από την περιοχή πιάνει γεμάτα το σουτ, αλλά πέφτει πάνω με τάκλιν ο Μαραγκός και κόβει την πορεία της μπάλας προς την εστία.


Στην επανάληψη η Καστρίτσα μπήκε όπως έκλεισε το πρώτο 45λεπτο, πιο ορεξάτη και στο 50΄ απείλησε πρώτη φορά, όταν ο Γιαννιώτης σέντραρε από αριστερά, ο Νικολάου από κοντά δεν έπιασε καλά το πλασέ και Πλιάτσικας έδιωξε τη μπάλα. Στο 58΄ ο Ζήκος κάνει πέναλτι πάνω στον Κοσυφαρίνη, εκτελεί εύστοχα ο Σταμούλης και μειώνει σε 2-1. Στο 61΄ έρχεται η ισοφάρισε σε 2-2, ωραίος συνδυασμός Σταμούλη σε Χριστακόπουλο κι αυτός στον Ναυζρόζογλου, φοβερό σουτ του τελευταίου, στο δεξί «γάμα» της εστίας η μπάλα. Στο 63΄ οι κιτρινόμαυροι κάνουν την ολική ανατροπή, με τον Γιαννιώτη να ξεφεύγει από αριστερά, να μπαίνει περιοχή και να πλασάρει εύστοχα τον Πλιάτσικα για το 2-3.

 

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Βάσιος, Ζήκος, Βελογιάννης, Φώτος, Μαραγκός, Τέγος, Τζάλλας, Σκαργιώτης, Μπουκουβάλας, Πεπόνης, Γιαννέτας

Έπαιξαν και οι : Πλιάτσικας, Γεωργούλας, Κούτσικος, Νάτσιας, Μπαλαντάνης, Κασιμόπουλος, Καρτάλης, Οικονόμου, Πάικας

 

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Παπαιωάννου, Καλλιοτζής, Διαμαντόπουλος, Αργύρης, Γόγολος, Παπαδόπουλος, Ηλίας Μ., Χριστακόπουλος, Νικολάου, Γιαννιώτης, Σταμούλης

Έπαιξαν και οι : Σπαλιάρας, Ναυρόζογλου, Κασίμης, Τάσσος, Κοζάκος, Βάσιος, Βαγγελής, Κοσυφαρίνης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου