Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Α.Ε.Μ. : "Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση - Δεν καταφέραμε να είμαστε νομότυποι"


Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Α.Ε.Μικρασιατών, όπου ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στις ομάδες της Α΄ Ερασιτεχνικής, ενώ για τη μη συμμετοχή τους στις φετινές διοργανώσεις ενημερώνει πως δεν κατάφερε να συμμορφωθεί με τις προβλέψεις του Νόμου

 

 

"Αθλητική Ενωση Μικρασιατών

Αθλητικό Σωματείο 

1ο Χλμ Μπάφρας-Νεοκαισάρειας (Δημοτικό Γήπεδο "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ")

Ε-mail: aemfc1922@gmail.com

Nεοκαισάρεια 12/09/2022

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ για Μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Ηπείρου

Σύμφωνα με την  παρ. 2 άρθ. 30 ν. 4726/2020, "Αθλητικό σωματείο που δεν λαμβάνει την ειδική αθλητική αναγνώριση και δεν εγγράφεται στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γ.Γ.Α ,μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2022 ,δεν δύναται να συμμετέχει εφεξής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντίστοιχης αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας ".

Παρά τις επίπονες προσπάθειές μας, το τελευταίο δίμηνο που αναλάβαμε την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της ΑΕΜ ,δεν κατέστει εφικτό να συμμορφωθούμε με τις προβλέψεις του Νόμου.

Ως εκ' τούτου, αποχωρούμε με "βαριά καρδιά" από το πρωτάθλημα , έως ότου καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς με τις απαιτήσεις του Νόμου 4726/2020.

Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Ηπείρου για την τεχνική βοήθεια που μας παρείχε το τελευταίο δίμηνο και ζητούμε συγνώμη από τα υπόλοιπα σωματεία, για την αναστάτωση που προκαλέσαμε.

 Δεν ήταν στις προθέσεις μας αυτή η εξέλιξη.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 ,με την ελπίδα ότι θα είμαστε όλοι υγιείς και νομότυποι έως τότε.

 

 Από το Δ.Σ. της ΑΕΜ"  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου