Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Ανατολή : Φιλική νίκη με 2-1 επί της Αναγέννησης Άρτας και με ανατροπή


Φιλική νίκη πέτυχε η Ανατολή απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή!

Όλα τα τέρματα της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο, με την Ανατολή να φορτσάρει από τα μέσα της επανάληψης και μετά. Πιο πριν είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, αλλά ανούσια. Τις φάσεις και το γκολ το έκανε η αρτινή ομάδα μέχρι τότε.


Το φιλικό απειλήθηκε να τιναχτεί στον αέρα δυο φορές, μια όταν ο Ντασούτης πάτησε πάνω στη φάση αντίπαλο και δημιουργήθηκε ένταση και μια αργότερα σε μαρκάρισμα του Ορφανού από πίσω σε αντίπαλο, όπου εκεί υπήρξαν σπρωξίματα και πιο μεγάλη ένταση. Μένοντας μόνο 5-6 λεπτά ο διαιτητής Τζόβας συνέχισε το ματς, αλλά στη συνέχεια και οι αρτινοί έκαναν ένα πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον Γκούμα, όποτε αποφάσισε να το λήξει 3-4 λεπτά πριν το 90λεπτο, μιας και φαίνονταν πως τα νεύρα ήταν τεταμένα.

Στο 10ο λεπτό η πρώτη φάση είναι για τη φιλοξενούμενη ομάδα, σε φάση αντεπίθεσης ο Σιδηρόπουλος πασάρει δεξιά στον Παπακίτσιο, αυτός σουτάρει και η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο 23΄ απαντάει στις φάσεις η Ανατολή, βαθιά μπαλιά του Παππά προς τον Ντασούτη, αυτός πασάρει στον Ζάραγκα, σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, πέφτει και αποκρούει Μαλίζογλου. Στο 36΄ μια ακόμα καλή φάση για την Άρτα, ωραία κάθετη πάσα του Σιδηρόπουλο, ο Μουσιωτίτσας πλασάρει μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Τόμπρας και στη συνέχεια αμυντικός των «μπλε» βγάζει σε κόρνερ.


Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη φάση στο 52΄ ανήκει και πάλι στην Αναγέννηση, ο Χριστογιάννης με ψηλή μπαλιά βρίσκει τον Σιδηρόπουλος δεξιά μέσα στην περιοχή, σουτ του δεύτερου, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι. Στο 58΄ έρχεται το γκολ για την Άρτα, ο Τσόγκας βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Σιδηρόπουλος, ο τελευταίος σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει εύστοχα και γράφει το 0-1. Στο 62΄ ο Τόμπρας πασάρει λάθος, κλέβει ο Σιδηρόπουλος, πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας των «Ποντίων» πέφτει και αποκρούει με το πόδι παραχωρώντας κόρνερ, διορθώνοντας έτσι το λάθος του. Στο 71΄ έρχεται η ώρα της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους, ο Ορφανός μετά από διαδοχικές ντρίπλες πασάρει στον Κιούρκα, αυτός σουτάρει, ο Τασιούλας βάζει το πόδι και αλλάζει την πορεία την μπάλας, ώστε καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 1-1. Στο 80΄ ο Ορφανός βλέπει εκτός εστίας τον αντίπαλο τερματοφύλακα, εκτελεί απευθείας το φάουλ από μακριά και πλάγια δεξιά τον «κρεμάει» γράφει το 2-1.  

 

ΑΝΑΤΟΛΗ : Τόμπρας, Δρόσος, Γκεσούλης, Ορφανός, Παππάς, Τασιούλας, Ντασούτης, Ζάραγκας, Γιάννος, Γκούμας, Σχισμένος

Συμμετείχαν και οι : Ζώης, Νικολαίδης, Αιγκούν, Κιούρκας, Αρτέμης, Κλεισούρας, Γκουγιάννος, Βήκας, Θέμος, Γεωργιάδης

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : Μαλίζογλου, Γκαρτζόνης, Ζ’ησης, Καλιακάτσος, Τσόγκας, Ασπροποταμίτης, Κώτσης, Μουσιωτίτσας, Σιδηρόπουλος, Χριστογιάννης, Παπακίτσιος

Συμμετείχαν και οι : Παππάς, Βαίτσης, Κεφάλας, Τσούμαλης, Τσόλας, Μπιθικούκης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου