Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Πάλι δεν μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα, 2-2 με τον Ο.Φ.Η. στο Ζωσιμάδες


Ούτε σήμερα κατάφερε να κρατήσει αποτέλεσμα ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ο.Φ.Η. και σκορ 2-2!

Οι Γιαννιώτες αν και δεν ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, βρέθηκαν δυο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά τελικά δεν πήραν το τρίποντο, που θα έδινε βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογική ανάσα.

Παρότι οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 1ο λεπτό, στη συνέχεια του πρώτο ημιχρόνου το γκολ που πέτυχαν ήταν κόντρα στη ροή του ματς. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν νωρίς, σε μια φάση όπου η άμυνα έχει μερίδιο ευθύνης. Στη συνέχεια ο Π.Α.Σ. μπορεί να πήρε πάλι προβάδισμα, αν και είχε προηγηθεί μια τεράστια ευκαιρία του Ροσέρο, που είναι αδικαιολόγητο πως δεν σκόραρε. Όμως οι γηπεδούχοι έδωσαν ξανά χώρο στον αντίπαλο, παρότι έμενε ακόμα ένα τέταρτο. Μπορεί να υπήρχε και δόση τύχης πως έφτασε η μπάλα στον σκόρερ του Ο.Φ.Η., αλλά φαίνονταν κάπως αναμενόμενο ότι μπορεί ο «Άγιαξ» να δεχθεί γκολ.

Δύσκολα τα πράγματα τη φετινή σεζόν, όπου οι νίκη έρχεται με το σταγονόμετρο. Τώρα ακολουθούν δυο ματς στην Αθήνα, την Πέμπτη Κύπελλο με την Α.Ε.Κ. και μετά με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα, οπότε η ομάδα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα.

Αποδοκιμασίες και σήμερα προς τον προπονητή κ.Στάικο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όχι τόσο έντονες μετά την «τεσσάρα» από τον Παναιτωλικό. Κάποιοι παίκτες του Π.Α.Σ. πήγαν προς το μέρος των φανατικών, αλλά τους έδιωξαν με χαρακτηριστικό σύνθημα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό λάθος των φιλοξενούμενων, κλέβει ο Παμλίδης και πασάρει στον Ροσέρο, σουτ του δεύτερου, βγάζει σε κόρνερ ο Μανδάς. Στο 9΄ σέντρα του Μαρινάκη από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους, φτάνει στον Μπαλογιάννη, που σουτάρει, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ. Στο 19΄ έρχεται το πρώτο γκολ για τον Π.Α.Σ., σε φάση αντεπίθεσης ο Μορέιρα κάνει την παράλληλη πάσα από αριστερά, προβολή του Ροσέρο από κοντά για το 1-0. Στο 33΄ απειλεί ξανά ο Ο.Φ.Η., σέντρα του Λάρσον, κεφαλιά του Μπαλογιάννη, πετάγεται και διώχνει σε κόρνερ ο Πριόρ. Στο 38΄ ωραίο σουτ του Περέα, λίγο έξω η μπάλα.

Οι Κρητικοί μπήκαν με γκολ στην επανάληψη και στην πρώτη φάση που έγινε στο 56΄ ισοφάρισαν σε 1-1. Πάσα του Γκερέρο στον Τοράλ, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από 3-4 αμυντικούς των γηπεδούχων, έφτασε στον Τοράλ, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Πριόρ. Ακόμα μια φάση που η άμυνα του Π.Α.Σ δεν μαρκάρει όπως πρέπει. Στο 60΄ τεράστια ευκαιρία για τους Γιαννιώτες, ο Μανδάς κάνει λάθος μεταβίβαση, ο Ροσέρο κλέβει, βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ο.Φ.Η., καθυστερεί πολύ να σουτάρει και όταν το κάνει ο Μανδάς του έχει κλείσει το οπτικό πεδίο και αποκρούει. Σέντρα του Ντουρμισάι από δεξιά, κεφαλιά του Γκερέρο στο 67' η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 76΄ οι γηπεδούχοι παίρνουν ξανά προβάδισμα, ο Μορέιρα κυνηγάει μια χαμένη μπαλιά πλάγια αριστερά, πασάρει στον Μπιλμπάο, αυτός ασίστ στον Μπάλαν που είναι μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος πλασάρει ιδανικά και νικάει τον Μανδά για το 2-1. Στο 81΄ σέντρα του Λάρσον από δεξιά, σουτ του Νοτυρμισάι, η μπάλα λίγο έξω. Στο 90΄ έρχεται η ψυχρολουσία στους Ζωσιμάδες, όταν ο Λάρσον έκανε μια στραβοκλωτσιά, η μπάλα έφτασε τελικά Ντιουσέ, που με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Πριόρ για το τελικό 2-2.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Κιάκος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας (75’ Μπαλάν), Μορέιρα (88’ Μπαγκαλιάνης), Ροσέρο, Παμλίδης (64’ Ριένστρα).

 

ΟΦΗ (Νίκος Νόμπλιας): Μανδάς, Λάρσον, Μαρινάκης (46’ Τζου), Γκερέρο, Ντίκο (30’ λ.τρ. Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής (80’ Γιαννούλης), Τοράλ (71’ Ντιουσέ), Περέα (80’ Καμάου), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου