Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Πεντέλη : Βάλατε λουκέτο και καταφέρατε να χωρίσατε το ερασιτεχνικό σε δυο "στρατόπεδα"


Ανακοίνωση από τον Π.Α.Ο. Πεντέλης με αφορμή τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!

 

Η ανακοίνωση της ομάδας :


"Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι ο επίγειος παράδεισος μας.

Η αλήθεια είναι αυτή, για εμάς όλα κινούνται γύρω από το ποδόσφαιρο, είναι η μάσκα οξυγόνου στην μίζερη ζωή που άλλοι επέλεξαν για εμάς.

Για να καταλάβεις τι σημαίνει να είσαι σε ένα σωματείο πρέπει να το ζήσεις από μέσα…

Το “γέμισμα” της ψυχής και η αναζωογόνηση που νιώθεις από την πρώτη μέρα που θα φτιάξεις ένα πλάνο για την νέα σεζόν, να ψάξεις για προπονητή, να συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, να πας από νωρίς στην προπόνηση. Το πάθος , η λύπη, οι αντιπαραθέσεις, τα πειράγματα σε συμπαίκτες και αντιπάλους, το καφενείο μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες, τα χαμόγελα ακόμα και στην ήττα δεν συγκρίνονται…

Κάθε ομάδα είναι μια ποδοσφαιρική “οικογένεια” που αντιπροσωπεύει ένα χωρίο, μια γειτονία που δίνει ζωή μέσα από χαρές και λύπες και κάνει ομορφότερα τα Σαββατοκύριακα μας.

Μην ξεχνάμε τους “ήρωες” παράγοντες , τους υποστηρικτές και τους χορηγούς , που σπαταλούν χρόνο και χρήμα από το στέρημα τους όπως και  τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που επιμένουν να αγαπούν το άθλημα χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι επί δυο χρόνια τρέχουμε όλους τους καλοκαιρινούς μήνες για να μπορέσουμε να έχουμε έτοιμα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να είμαστε νόμιμοι και κάθε χρόνο κάτι καινούργιο να προσθέτετε με αποτέλεσμα και περισσότερο χρόνο να σπαταλάμε και περισσότερα έξοδα να δημιουργούνται!

Άλλοι τα κατάφεραν..άλλοι όχι…

Το χειρότερο όμως ξέρετε ποιο είναι;

Βάλατε λουκέτο και καταφέρατε να χωρίσατε το ερασιτεχνικό σε δυο "στρατόπεδα".

Και τώρα Κύριοι τι;

ΥΣ : Δεν θα συμμετέχουμε στον πόλεμο σας κύριοι της ΕΠΟ και της ΓΓΑ, το μόνο που ζητάμε είναι να μας αφήσετε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου