Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Κρεπερί HIPPO STYLE (τώρα και με νέο κατάστημα στα Σεισμόπληκτα) : Χορηγός του Ioannina Arena!


Χορηγός του Ioannina Arena η κρεπερί HIPPO STYLE στη Πλατεία Νεομάρτυρος Γεωργίου 13, ενώ πλέον άνοιξε και δεύτερο ανακαινισμένο κατάστημα στα Σεισμόπληκτα, Σάββα Νικολάτου 47.

Το Hippo είναι μία ιδέα που γεννήθηκε στην Κω το 1986 και από τότε μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Στα Γιάννενα ήρθε το 1999, με μοναδικές γευστικές επιλογές, αλλά και επιμονή στην ποιότητα και στην χρήση εξαιρετικών αγνών υλικών κατέκτησε ντόπιους και φοιτητές.


Παράγγειλε την αγαπημένη σου κρέπα με λαχταριστά υλικά: είτε προτιμάς γλυκιά είτε αλμυρή, το Hippo Style έχει τις καλύτερες επιλογές για σένα! Βάλε λευκή και μαύρη σοκολάτα, ινδική καρύδα, μπανάνα, μπισκότο καραμέλα και πραλίνα ή απόλαυσε μία αλμυρή με gouda, μπέικον, πατάτες, λουκάνικο, ζαμπόν, ντομάτα ή χαλούμι! Μπορείς φυσικά να συνοδεύσεις την κρέπα σου με μία δροσιστική σαλάτα, τον αγαπημένο σου καφέ ή να απολαύσεις ένα ζουμερό Hippo Burger, κοτομπουκιές, club sandwich και hot dog! Αν σε όλα αυτά προσθέσεις τις απίστευτες προσφορές.


Το τηλέφωνο για παραγγελίες, που έρχονται άμεσα στην πόρτα σας, είναι τα 26510 – 72977

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις σελίδες της επιχείρησης στο facebook :

https://www.facebook.com/HippoStyleIoannina

https://www.facebook.com/pages/Hippo-Style/224613384217520

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου