Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Κουτσελιό : Επιστροφή στην Α΄ Ερασιτεχνική με τεσσάρα επί του Δροσοχωρίου


Επιστροφή στην Α΄ Ερασιτεχνική για τον Κουτσελιό με νίκη και τεσσάρα απέναντι στο γειτονικό Δροσοχώρι!

Οι μελανόλευκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν και το Δροσοχώρι άντεξε αρκετά καλά ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Στην επανάληψη έμεινε με 10 παίκτες, η πίεση των γηπεδούχων εντείνονταν και πέτυχαν μια εμφατική νίκη στην πρεμιέρα.


Στο 2ο λεπτό ο Δάσκαλος Α. κλέβει τη μπάλα από την αντίπαλη άμυνα, μπαίνει περιοχή και πλασάρει, με το ένα πόδι βγάζει σε κόρνερ ο Νικολάου. Περνάει σχεδόν μισή ώρα χωρίς φάση, με το Κουτσελιό να πιέζει πιο πολύ, αλλά το Δροσοχώρι να αντέχει και να ψάχνει την αντεπίθεση. Στο 31΄ σέντρα του Φαρμάκη από αριστερά, ωραίο γυριστό σουτ του Κλιτσινάρη μέσα από την περιοχή, πετάει σε κόρνερ ο Νικολάου. Στο 43΄ έρχεται το γκολ για τα «περιστέρια», ο Κούτλας πασάρει κάθετα στον Κακαράντζα Μ., αυτός δίπλα στον Κουτσπογιάννη, που με πλασέ στη κίνηση νικάει τον Νικολάου για το 1-0. Πρώτο γκολ για τον επιθετικό του Κουτσελιού στην Α΄ Ερασιτεχνική. Το πανηγύρισε έξαλλα σκαρφαλώνοντας στην περίφραξη του γηπέδου.

Στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Χαλιάσος ανέτρεψε τον Κουτσογιάννη και σαν τελευταίος παίκτης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Από εκεί και μετά άρχισαν τα δύσκολα για την ομάδα του Δροσοχωρίου, που με παίκτη λιγότερο δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων.

Στο 61΄ κόρνερ του Δάσκαλου Ι. από αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Κλιτσινάρη και η μπάλα στο πλεχτό για το 2-0. Στο 64΄ αντεπίθεση για το Κουτσελιό, ο Δάσκαλος Α. σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Νικολάου. Στο 70΄  οι δυο Δάσκαλοι συνεργάζονται ωραία, ο Άρης με ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ από δεξιά, βρίσκει τον Γιάννη, [που πλασάρει ιδανικά και γράφει το 3-0.


Στο 78΄ η μια και μοναδική καλή στιγμή του Δροσοχωρίου στο ματς, με τον Μανιώτη να πασάρει στον Μελιγγιώτη Θ., ο δεύτερος σουτάρει, η μπάλα βρίσκει στον Κρανά, ξανά πάει στον Μελιγγιώτη Θ., δεύτερο σουτ και βγάζει σε κόρνερ ο Στεργίου. Στο 86΄ ασίστ Μπακαγιάννη στον Κλιτσινάρη, σουτ του δεύτερου από δεξιά, αποκρούει ο Νικολάου. Στο 90΄ το «κερασάκι στην τούρτα» από τον νεαρό Κοσμά, ο Δάσκαλος Ι. βγάζει τη μπαλιά από αριστερά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Κουτσελιού κάνει διαδοχικές προσποιήσεις και πλασάρει εύστοχα για το τελικό 4-0.

 

ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Στεργίου, Κρανάς, Ναυρόζογλου, Φαρμάκης (Μπλέτσας 71΄), Τσακανίκας (Κακαράντζας Α.  71΄), Κλιτσινάρης, Δάσκαλος Α., Κούτλας (Ανανιάδης 46΄), Κουτσογιάννης (Κοσμάς 79΄), Δάσκαλος Ι., Κακαράντζας Μ. (Μπακαγιάννης 62΄)

ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Νικολάου, Γιώτης (Καλτσάς 73΄), Θεοχάρης (Παππάς 73΄), Χαλιάσος, Μελιγγιώτης Η., Παπανικολάου, Μπαχάς (Κάγια 46΄), Μανιώτης, Μελιγγιώτης Θ. (Μαρόλλας 87΄), Τζιοβάρας (Δημόπουλος 76΄), Ντρης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου