Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Αντώνης Δημητρίου : "Πολύ δυνατό παιχνίδι, το πήρε όποιος το ήθελε περισσότερο" (Video)


Ο προπονητής του Άτλα/Χουλιαράδες μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της Θύελλας Ελεούσας με σκορ 3-1 έκανε δηλώσεις, όπου αρχικά ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους και επί τέλους μετά από αρκετό καιρό τα γήπεδα γέμισαν με κόσμο, με δημοσιογράφου και δυο πολύ καλές ομάδες.

Για το παιχνίδι μας είπε πως ήταν πολύ δυνατό, πήγε στη δύναμη και στο πάθος και είναι υπερήφανος που προπονεί αυτή την ομάδα για δεύτερη χρονιά. Το αποτέλεσμα κρίθηκε και στο ποιος το ήθελε πιο πολύ. Οι ποδοσφαιριστές τους, τόνισε. πως μετά τον καταλογισμό των δυο πέναλτι θεώρησαν πως αδικηθήκαν και έβγαλαν θετική αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Πρεσβεύουν μια μεγάλη ακαδημία των Ιωαννίνων και μόνο περηφάνια μπορώ να νιώθω για αυτά τα παιδιά.

Σε ερώτηση για το αν θα ανταπεξέλθει η ομάδα του στο επιβαρυμένο πρόγραμμα με αγώνες να γίνονται και μεσοβδόμαδα, απάντησε πως δεν μπορεί να πει με σιγουριά, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα φέτος, αν είναι εντός η εκτός προγραμματισμού η προετοιμασία. Οι Τετάρτες θα είναι δύσκολες για την ομάδα, μιας και παίζουν αρκετοί εργαζόμενοι και φοιτητές, που πιθανόν να έχουν υποχρεώσεις.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου