Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Επισκιάστηκε από σοβαρό τραυματισμό η πρόκριση της Κρανούλας, μέσα στην Κληματιά


Διπλό πρόκριση πήρε η ομάδα της Κρανούλας στην έδρα της Κληματιάς με σκορ 2-4, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που ένοιαζε στο φινάλε και τις δυο ομάδες!

Ο λόγος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτης των γηπεδούχων Δημήτρη Κυπριανού, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση με αντίπαλο, έπεσε στο έδαφος και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ήρθα ασθενοφόρο παρέλαβε τον ποδοσφαιριστή και από ότι μαθαίνουμε από την ομάδα της Κληματιάς είναι καλά, ενώ οι απαραίτητες εξετάσεις που έκανε βγήκαν καθαρές. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ελλείψεις, λόγω τριημέρου και εργασιών, παρατάχθηκαν με μόνο 11 ποδοσφαιριστές στη σύνθεση τους.


Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «οράνιε» μπήκαν φουριόζοι και στο 9ο λεπτό έχουν ευκαιρία με τον Αναθόπουλο σε φάση τετ-α-τετ, έπειτα από σέντρα του Ασπιώτη από αριστερά, σώζει ο Μπαλάτσος Β.. Τρία λεπτά μετά όμως ο Ασπιώτης δεν συγχαρεί και από κοντά γράφει το 0-1, μετά από ασίστ του Παντούλη Ε. από δεξιά. Στο 13΄ ο Παντούλης Ε. βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μπαλατσό Β., βγάζει σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Κληματιάς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό βαθιά μπαλιά του Διαμάντη Α., ο Ασπιώτης πλασάρει από δεξιά, λίγο έξω από το απέναντι κάθετο δοκάρι η μπάλα. Συνεχίζει να πιέζει η Κρανούλα και στο 17΄ ο Θρασκιά βρίσκει πολύ ωραία με κάθετη πάσα τον Ανθόπουλο, αυτός σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Μπαλατσό Β. και γράφει το 0-2. Στο 20ο λεπτό κι ενώ ,μέχρι τότε δεν είχε απειλήσει αισθητά η Κληματιά, ο Παπαρούνας πιάνει σουτ από τα όρια της περιοχής, νικάει τον Σταυρόπουλο και μειώνει σε 1-2. Στο 44΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ λόγω επιθετικού φάουλ. Στο βίντεο φαίνεται ο παίκτης των γηπεδούχων να σπρώχνει αυτόν των φιλοξενούμενων. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, βαθιά μπαλιά από την άμυνα της Κληματιάς, η Διαμάντης Ι. στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Σταυρόπουλο και ισοφαρίζει η Κληματιά σε 2-2 με αυτόν το περίεργο τρόπο.


Οι «οράνιε» μπήκαν δυναμικά στην επανάληψη και στο 49΄  μετά από κάθετη πάσα του Διαμάντη Ι., ο Ασπιώτης σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει εύστοχα και δίνει πάλι προβάδισμα στην ομάδα του 2-3. Στο 54΄ σέντρα του Γκουγιάννου από αριστερά, πλασέ του Παπαρούνα από κοντά, αποκρούει ο Σταυρόπουλος, δεύτερη προσπάθεια από τον Παπαρούνα και η μπάλα άουτ. Στο 56΄ανατροπή του Ασπιώτη από τον Κυπριανό μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο ίδιος και γράφει το 2-4. Στο 62΄ αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, από δεξιά σουτ του Παπαρούνα, λίγο έξω από το απέναντι κάθετο δοκάρι η μπάλα.

 

ΚΛΗΜΑΤΙΑ : Μπαλατσός Β., Τσαλαβός, Δούμας, Κυπριανός, Τσακανίκας, Σουλιάδης, Συμεωνίδης, Γκουγιάννος, Βαρέλης, Παπαρούνας, Κώστας

ΚΡΑΝΟΥΛΑ : Σταυρόπουλος, Παντούλης Ε., Γαβρίλας, Διαμάντης Ι., Παντούληε Αν., Μπαρέκος, Ασπιώτης (Αλεξίου Θ. 68΄), Διαμάντης Α., Ανθόπουλος, Θρασκιάς (Παντούλης Αθ. 46΄), Μαχαίρας (Τσολάκος 59΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου