Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Πρόκριση με τριάρα για τις "αρκούδες" της Πεντέλης

Πέρασε στην επόμενη φάση η Πεντέλη, επικρατώντας με σκορ 3-0 του Αχέροντα Ρωμανού!

Οι «αρκούδες» ήταν πιο απειλητικές στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και αυτό φαίνεται και στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν κυρίως στις αντεπιθέσεις και παραλίγο να το καταφέρουν 2-3 φορές.


Οι «αρκούδες» μπήκαν δυναμικά από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με σουτ – βολίδα του Τσάνη έξω από την περιοχή. Στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν στην αντεπίθεση, ο Ναστούλης μπαίνει από αριστερά μέσα στην περιοχή, σουτάρει, βγάζει σε κόρνερ ο Λαμπρίδης Φ.. Στο 30΄ δοκάρι για την Πεντέλη, ο Σιώζος από αριστερά κάνει την παράλληλη και Μίχος στο δεύτερο δοκάρι δεν σημαδεύει δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σιώζος κλέβει τη μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς, τετ-α-τετ με τον Νάση, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ρωμανού. Στο 35΄ ο Ντίνος κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Τσάνης σε κενή εστία διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του.

Στην επανάληψη καλό σουτ του Λαμπρίδη Π. εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Στο 55΄ ο Ντεμίρης ανατρέπει εντός περιοχής τον Βλαχογιώργο και το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Βλαχογιώργος για το 3-0. Στο 64΄ μπαλιά του Τσάλη στον Βλαχογιώργο, αυτός πλασάρει πάνω από τον Νάση, που έχει βγει από την εστία του, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 68΄ δυνατό σουτ του Ναστούλη από δεξιά, αποκρούει ο Λαμπρίδης Φ.. Στο 78΄ ο Τσάλης από αριστερά μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει, αποκρούει ο Νάσης.


ΠΕΝΤΕΛΗ : Λαμπρίδης Φ., Γκούζος, Σταμούλης (Δόνος 67΄), Βέλλιος (Κωστούλς 58΄), Βασιλείου, Λαμπρίδης Α., Ντίνος, Λαμπρίδης Π., Σιώζος (Βλαχογιώργος 46΄), Τσάλης (Μέλλος 83΄), Μίχος (Κώτσης 58΄) 


ΡΩΜΑΝΟ : Νάσης, Ντεμίρης (Αποστολάκης Κ. 67΄), Μάντης, Αντωνίου, Μπούτικος, Αποστολάκης Π., Τζούμας (Ιωαννίδης 62΄), Βλάχος (Ιασωνίδης 46΄), Ναστούλης, Λυπόπουλος, Χασάνης



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου