Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Θύελλα Ελεούσας : Μπήκε ο "Βέλιτς" και καθάρισε, 0-1 μέσα στην Κόνιτσα


Με πολύ σημαντικό «διπλό» έφυγε από την έδρα της Πίνδου Κόνιτσας η Θύελλα Ελεούσας, που επικράτησε με σκορ 0-1 και πλέον πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι της Τετάρτης με την Καστρίτσα!

Πολύ δύσκολές καιρικές συνθήκες, το γήπεδο στην ακριτική κωμόπολη είναι ούτως ή άλλως κακό στον αγωνιστικό του χώρο, πόσο μάλλον όταν βρέχει. Κάτι πρέπει να κάνει οπωσδήποτε ο τοπικός Δήμος. Πολύ ωραίο σκηνικό στην είσοδο των ομάδων, με καπνογόνα και τύμπανα από τους φίλους της Πίνδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ούτε ποιότητα, λόγω των παραγόντων που προαναφέραμε. Στις αρχές οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μια κεφαλιά του Μαλλάτου από εκτέλεση φάουλ του Νούγια και στη συνέχεια πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν σουτ του Μουρεχίδη εντός περιοχής, μετά από πάσα του Λάμπρου Ν. από δεξιά, απέκρουσε όμως ο Αρχοντάκης. Στη συνέχεια ένα πλασέ του Καράσα από πλεονεκτική θέση στο 22΄ κατέληξε στην αγκαλιά του Χατζηρούμπη, ενώ στο 42΄ ένα γυριστό σουτ του Νούγια μέσα από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση πλαγίου, βρήκε πάνω σε σώματα αμυντικών της Πίνδου.


Το ίδιο μετρημένες με το σταγονόμετρο οι φάσεις και στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 63΄ ο Μάλλατος σεντράρει από δεξιά, κεφαλιά του Νάσιου, που είχε ανέβει, ο γκολκίπερ Χατζηρούμπης βρίσκει για λίγο τη μπάλα, οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Στο 75΄ έρχεται το «χρυσό» γκολ για τους κιτρινόμαυρους, με τον Βελτσίστα, που πριν 6-7 λεπτά είχε μπει αλλαγή. Γέμισμα του Πότση από το κέντρο σχεδόν, ο υψηλόσωμος σέντερ φορ της Θύελλας βρέθηκε εκεί που έπρεπε και πλάσαρε για το 0-1. Στο 77΄ φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Ελεούσας, μετά από στημένο, κεφαλιά του Σπανού Χ., διώχνει με υπερένταση πάνω από την εστία του σε κόρνερ ο Αρχοντάκης. Τελευταία καλή στιγμή πριν το φινάλε, ο Παπαρούνας εκτέλεσε από αρκετά δεξιά φάουλ, έδιωξε με τις γροθιές ο Χατζηρούμπης.

 

ΚΟΝΙΤΣΑ : Χατζηρούμπης, Ηλίας, Τσαλιαμάνης (Λάμπρου Λ. 9΄), Σπανός Χ., Μήτσος, Πατσούρας, Κίτσος, Χαλούλος, Λάμπρου Ν.(Σπανός Α. 69΄), Δημόπουλος (Τσιούτσιος 55΄), Μουρεχίδης

ΕΛΕΟΥΣΑ : Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας (Πότσης 46΄), Καρασιώτης, Νάσιος, Μάλλατος, Ρίζος, Τσουμάνης, Νούγιας (Ραγιάς 84΄), Μουχανής (Παπαρούνας 55΄), Λάμα (Βελτσίστας 68΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου