Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Το τέσσερα στα τέσσερα η Κατσικά, νίκησε 3-1 το Κεφαλόβρυσο


Το τέσσερα στα τέσσερα έκανε σήμερα η Θύελλα Κατσικάς απέναντι στην Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου με σκορ 3-1 και είναι στην κορυφή της Α΄ Ερασιτεχνικής, μιας και η Κόνιτσα ηττήθηκε, ενώ περιμένει και το αυριανό αποτέλεσμα της Καστρίτσας!


Το σκορ άνοιξε στο 35΄ με πέναλτι, που έγινε για χέρι, ο Σκανδάλης και στο 58΄ ο Κακαράντζας με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0. Τα «αγριοκάτσικα» μείωσαν στο 65΄ με σουτ του Τάχια μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Παπαναστασίου. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 82΄ με τον Παππά να νικάει τον Γεωλδάση σε φάση τετ-α-τετ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες σε σουτ των Σκανδάλη, Κακαράντζα και Πολυχρόνη. Οι φιλοξενούμενοι εκτός του γκολ απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πότση Σ., απέκρουσε ο γκολκίπερ της Κατσικάς. Όπως και με σουτ των Γιάκου και Λάμπρου, αλλά και κεφαλιά του Καππία.

Κατσικά: Διαμάντης, Πετρίδης (65΄ Παππάς), Μελιγγιωτης, Νικολαόυ, Μπίζιος (76΄ Μαρούλης), Κακαράντζας (76΄ Κωνσταντινιδης), Σκανδάλης, Τσουμάνης, Κολιούσης, Πολυχρόνης (65΄ Πάνος), Καζαντσίδης (65΄ Θανάσης)

Κεφαλόβρυσο: Γεωλδάσης, Λάμπρος, Κούτρας (61΄ Καμονας), Καπίας, Τερζής, Ταχιάς, Πότσης, Μπιστιόλης, Ντόντης (46΄ Τσάγκας), Πάκος, Μακολλάρι

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου