Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ανατροπάρα και με 10 παίκτες οι Λογγάδες, 3-2 την Αμφιθέα


Η ματσάρα της ημέρας έγινε στους Λογγάδες, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε της Αμφιθέας με σκορ 3-2, με ανατροπή, καθώς έχανε με 0-2 και με 10 παίκτες!


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Βλαχόπουλο και εκτέλεσε ο Κολόκας. Το 0-2 έγινε στο 62’ με κοντινή προβολή του Μπαρούτα. Στο 76΄ ξεκινά η αντεπίθεση των γηπεδούχων, σουτ του Κροκίδα εκτός περιοχής και μείωση σε 1-2. Στο 80΄ σέντρα του Μπάγια, πλασέ του Γκουρμπάτση για το 2-2 και η ολική ανατροπή στο 89΄ με τον Γκόλια Λ. να παίρνει τη μπάλα από επαναφορά σε απόκρουση, έπειτα από σουτ του Τσιλοτάι, για το τελικό 3-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες με σουτ των Μπάγια και Γκούζου, αλλά και με τον Γκουρμπάτση στο 1ο ημίχρονο. Στην επανάληψη καλό σουτ του Γκόγκα και ευκαιρίες με τον Τσιλοτάι, αλλά απέκρουσε ο Γκουγιάννος.

Η Αμφιθέα είχε ένα ακυρωθέν γκολ, ένα καλό σουτ του Κολόκα και μια κεφαλιά του Βλαχόπουλου στο πρώτο 45λεπτο.

 

Λογγάδες: Καρδάνης, Κροκίδας, Σιδηρόπουλος, Λώλης, Μπονόβας, Παμαγιώτου, Γκουρμπάτσης, Γκούζος (65΄ Παπανικολαόυ), Μπάγιας, Γκόλιας Ι. (46΄ Γκόγκα (65΄ λ.τρ. Τσιλοτάι), Χαριζάι (46΄ Γκόλιας Λ.)

Αμφιθέα: Γκουγιάννος, Μπαρούτας, Πιλιαφας Κ., Καραγιάννης, Τσουμάγκας, Πιλιαφάς Ε., Κίτος (85΄ Σδούκος), Παπάζης, Βλαχόπουλος, Κολόκας (78΄ Φορτούνα), Ανδρέου (15΄ λ. τρ. Γκούμας)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου