Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Πράμαντα : Διπλό στην πρεμιέρα, κέρδισε με 0-1 τη Δαφνούλα


Με διπλό ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η ομάδα των Πραμάντων, που κέρδισε στο βοηθητικό Κατσικάς τη Δαφνούλα με σκορ 0-1!

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ένα σουτ του Μάγκου κι ένα φάουλ του Παππά για τους φιλοξενούμενους απείλησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καθώς και από πλευράς Δαφνούλας, μια κεφαλιά του Καντζέλη. Στο 36΄ έγινε μια σέντρα και ο Μάγκος με κεφαλιά νίκησε τον Βασιλείου για το 0-1.


Στο 47΄ σουτ του Γιώτη για τα Πράμαντα, άουτ η μπάλα. Στο 53΄ γυριστό σουτ του Φώτη για τους «μπλε», άουτ η μπάλα. Στο 65΄ διαγώνιο σουτ του Θανάση, έβγαλε σε κόρνερ ο Βασιλείου. Στο 83΄ κεφαλιά του Φώτη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα άουτ. Στο 87΄ άστοχη κεφαλιά του Καντζέλη. Στο 90΄ ο Μάγκος από καλή θέση αστόχησε. Στις καθυστερήσεις τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου Α., πάνω από την εστία η μπάλα.

 

Δαφνούλα: Βασιλείου Π, Λαγός, Παπαδόπουλος, Αυδίκος, Οικονόμου, Βήκας (46’ Σταύρου), Ιωάννου (46’ Φώτης), Πανάρετος (73’ Λαγός), Βασιλείου Α, Ράπτης (87’ Κανάζ), Καντζέλης

 

Πράμαντα: Κάλλιας, Μπάμπης, Τσίχλης, Γαστεράτος, Σπανόπουλος, Γκεσούλης, Παππάς (87’ Γουλιάρμης), Μπέσης, Μάγκος, Θανάσης (79’ Αγγέλης), Γιώτης (63’ Στούπας)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου