Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Κουτσελιό : Πεντάρα μεσ'την Αγία Μαρίνα, η οποία είχε όμως ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι


Πέρασε από την έδρα της Αγίας Μαρίνας το Κουτσελιό, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 0-5, αν και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο, αλλά και χαμένο πέναλτι!


Στο πρώτα δώδεκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ τον Κλιτσινάρη και Τσακανίκα, αλλά ο Χρήστου είχε τη λύση. Στο 23΄ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Κουτσογούλα και τέσσερα λεπτά μετά κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Σοκορέλη από τον Στεργίου. Ο Τσίκας Θ. εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Στεργίου μπλόκαρε. Στο 29΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Τσίκα Θ, απέκρουσε ο Στεργίου. Στο 33΄ ο Δάσκαλος Ι. επιχείρησε το σουτ, απέκρουσε ο Χρήστου και στην επαναφορά ο Ανανιάδης έγραψε το 0-1. Στο 41΄ σέντρα του Κούτλα, κεφαλιά – ψαράκι του Κακαράντζα Μ. και η μπάλα στο πλεχτό για το 0-2. Λίγο πριν την ανάπαυλα απευθείας φάουλ του Φαρμάκη, η μπάλα πάνω από την εστία.

Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα της επανάληψης είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Τσίκα Θ. ΓΙΑ να μειώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 53΄ κάθετη του Δάσκαλου Ι. στον Κλιτσινάρη, πλασέ του δεύτερου για το 0-3. Στο 56΄ ο Κουτσογιάννης πήρε τη μπάλα, πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-4. Στο 80΄ σουτ του Δάσκαλου Ι. στο δοκάρι και πέντε λεπτά μετά ο Πέτκος με πλασέ, μετά από φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

 

Αγία Μαρίνα : Χρήστου, Μήλος (71΄ Βάσιος), Τσιάβος, Παππάς, Κωστούλας (61΄ Κωλέτσης), Θεοχαρίδης, Σοκορέλης (61΄ Κυριακίδης), Βαλανάς, Τσίκας Χ., Τσίκας Θ., Κουτσογούλας (77΄ Ρούβαλης)

 

Κουτσελιό : Στεργίου, Τσακανίκας, Ναυρόζογλου, Φαρμάκης (67΄ Κακαράντζας), Κρανάς, Κλιτσινάρης (75΄ Πέτκος), Κούτλας (67΄ Μπλέτσας), Κακαράντζας Μ., Κουτσογιάννης (83΄ Τίνας), Δάσκαλος Ι. (83΄ Βλέτσας), Ανανιάδης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου