Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ανατροπάρα από τον Ήφαιστο Αβγού, από 0-2 ημίχρονο, 3-2 τελικό απέναντι στο Ελληνικό


Φοβερό παιχνίδι με εναλλαγή στο σκορ και στα συναισθήματα, έγινε στο γήπεδο Σερβιανών, όπου ο Ήφαιστος Αβγού υποδέχτηκε την Αναγέννηση Ελληνικού και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2!

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 0-2, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στην επανάληψη γύρισαν «τούμπα» το ματς παίρνοντας τη νίκη. Το Ελληνικό στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε σα να είχε μείνει στα αποδυτήρια ή θεώρησε πως το 0-2 ήταν ασφαλές σκορ. Επίσης οι γηπεδούχοι έδειξαν να αντέχουν και σωματικά περισσότερο στην επανάληψη, δείγμα προπόνησης. Ο Ήφαιστος πλέον έχει 6 βαθμούς, ενώ το Ελληνικό με μόλις ένα βαθμό στις δυο πρώτες αγωνιστικές, έμεινε από την αρχή πίσω στην κούρσα της ανόδου.


Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στο Ελληνικό, στο 17΄ μπαλιά του Οικονόμου προς τον Τσέπη, αυτός περνάει και τον τερματοφύλακα Πετράκη, αλλά πάει πολύ πλάγια και δεν μπορεί να πλασάρει προς την εστία. Στο 19΄ λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Πλαστήρας μόνος του από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής πλασάρει άουτ. Στο 24΄ φάουλ του Μήτσιου με γέμισμα, κατέβασμα της μπάλας από τον Πάνο και γυριστό σουτ, άουτ η μπάλα.

Στο 37΄ έρχεται το 0-1, κόρνερ του Μήτσιου από αριστερά και ο Μποζέλλα από κοντα δεν αστοχεί. Στο 44΄ ο Κοκολάκης από δεξιά σεντράρει, κεφαλιά του Τσέπη στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στο πλεχτό για το 0-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το Ελληνικό πήγε και για τρίτο γκολ, ο Κοκολάκης μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Σαπχατζίδης τετ-α-τετ με τον Πετράκη, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Αβγού.

Όπως είπαμε οι γηπεδούχοι μπήκαν μεταμορφωμένοι στο 2ο ημίχρονο, όπως και οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι δεύτεροι προς το χειρότερο, οι πρώτοι πολύ καλύτερα. Στο 58΄ ο Πλαστήρας κάνει την ατομική ενέργεια από αριστερά, περνάει όποιον βρίσκει, αλλά αντί να σπάσει σε συμπαίκτη του, σουτάρει από πολύ πλάγια, βγάζει σε κόρνερ ο Κουκιάρι. Το 1-2 έρχεται τελικά δυο λεπτά μετά, ο Καπελιάρης με φάουλ γεμίζει μεσ’ τη περιοχή, ο Ρούπας Δ. από κοντά σκοράρει.


Στο 67΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Ελληνικού, σουτ του Τζίμα Ι. φάτσα με την εστία, αποκρούει ο Κουκιάρι. Στο 72΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέπη, δυνατό και συρτό, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Πετράκης. Στο 76΄ έρχεται η ισοφάριση σε 2-2, κόρνερ του Καπελιάρη από δεξιά, κεφαλιά του Μάντζιου στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στο πλεχτό.

Στο 84΄ ο Χήρας βγαίνει τετ-α-τετ, δεν μπορεί να σκοράρει, η μπάλα στον Πλαστήρα, αυτός περνάει και τον τερματοφύλακα Κουκιάρι, αλλά ούτε αυτός μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, διώχνουν οι αμυντικοί του Ελληνικού. Στο 86΄ όμως ο Πλαστήρας βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Μάντζιος σε τετ-α-τετ νικάει τον Κουκιάρι και γράφει το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 91΄ είχαμε απευθείας κόκκινες κάρτες σε Μόσχο για Αβγό και Τσέπη από Ελληνικό, λόγω αψιμαχίας που είχαν. Στο 94΄κι ενώ το Ελληνικό έχει βγει όλο μπροστά για να ισοφαρίσει, ο Ρούπας Δ. βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση, αλλά πλασάρει αδύναμα πάνω στην αγκαλιά του Κουκιάρι.

 

ΑΒΓΟ : Πετράκης, Τζιβέλης (Ρούπαςε. 88΄), Τζίμας Κ. (Μεντή 46΄), Γκαραβέλας, Ρούπας Δ., Καπελιάρης, Μόσχος, Τζίμας Ι., Μάντζιος, Σκλιβανίτης (Χήρας 68΄), Πλαστήρας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Κουκιάρι, Οικονόμου (Κάππης 46΄), Φεζουλά (Στάθης 93΄), Ανδρέου, Μποζέλλα, Κοτσώνης (Μπεσόπουλος 73΄), Μήτσιος, Πάνου, Τσέπης, Κοκολάκης, Σαπχατζίδης (Ζιάβρος 82΄)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου