Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ασταμάτητο το Κουτσελιό, κέρδισε και την Ανατολή, με 2-0


Απτόητο συνεχίζει με νίκες το Κουτσελιό, που πέρασε και το εμπόδιο της Ανατολής στην έδρα του με σκορ 2-0!

Οι μελανόλευκοι έχουν μόνο μια ήττα από την Κατσικά και 5 νίκες σε έξι ματς, οπότε και φιγουράρουν προσωρινά στη κορυφή μαζί της. Η Ανατολή γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα και παραμένει στους 12 βαθμούς.

Στο 22΄ μια κεφαλιά του Κουτσογιάννη, μετά από σέντρα του Δάσκαλου Α. , άουτ η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ο Κουτσογιάννης έκανε το σουτ μετά από απομάκρυνση των αντιπάλων, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25΄ σουτ του Τασιούλα, μπλόκαρε ο Θεμελής.


Στο 54΄ δυνατό σουτ του Κιούρκα εκτός περιοχής, ο Θεμελής δεν μπλοκάρει καλά με τη μια τη μπάλα, αλλά τα καταφέρνει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 63΄ οι μελανόλευκοι έκαναν το 1-0 με κεφαλιά του Κουτσογιάννη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκη. Πέντε λεπτά μετά σουτ του Γεωργιάδη, άουτ η μπάλα. Στο 74΄ ωραίο σουτ του Κλιτσινάρη εκτός περιοχής, οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 2-0.

 

Κουτσελιό: Θεμελής, Κούτλας (67΄Μπλέτσας), Ναυρόζογλου, Φαρμάκης, Κρανάς, Κλιτσινάρης (86’ Πέτκος), Δάσκαλος Α., Κακαράντζας, Κουτσογιάννης, Δάσκαλος Ι., Ανανιάδης

Ανατολή: Νικολαΐδης, Ακούλλι, Γιάννος (79’ Γκεσούλης), Παππάς, Δρόσος, Γκούμας (46’ Κιούρκας), Τασιούλας, Γεωργιάδης, Ζάραγκας, Ορφανός, Γκουγιάννος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου