Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ανατροπή στην ανατροπή υπέρ του Νεοχωρόπουλου - Κόλλησε η μπάλα πάνω στη γραμμή στο 2-1 για το Δροσοχώρι


Συναρπαστικό ματς σήμερα στο γήπεδο Δροσοχωρίου, με το Νεοχωρόπουλο να φεύγει με το διπλό και σκορ 2-3 και με ανατροπή!

Έγινε ανατροπή στην ανατροπή, με τους «γαλάζιους» να προηγούνται, μετά οι γηπεδούχοι έκανα το 2-1 και τελικά στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2-3. Σπουδαία νίκη για το Νεοχωρόπουλο έτσι όπως ήρθε και αρκετά κακό αποτέλεσμα για το Δροσοχώρι, μιας και δεν έχει ακόμα βαθμό, αλλά θα επηρεάσει και την ψυχολογία της ομάδας. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο Μελιγγιώτης Η. αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες και δικαίως.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπαλαντάνης βγάζει ψηλή μπαλιά, ο Μπουκουβάλας κατεβάζει μέσα στην περιοχή, γυρίζει ωραία το σώμα και πλασάρει για το 0-1. Μετά από δυο λεπτά και πάλι ο Μπαλαντάνη τροφοδοτεί τον Οικονόμου, ο δεύτερος με τον Νικολάου απέναντι του πλασάρει άουτ.


Στο 16΄ έρχεται η απάντηση από το Δροσοχώρι, όταν ο Μανιώτης εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Κάγια πηδάει ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με το κεφάλι ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 28΄ πολιορκία στα καρέ του Μπογιατζούλη, κόρνερ του Μανιώτη από αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Παπανικολάου, δεύτερη του Χαλιάσου, που είχε προωθηθεί, η μπάλα σε σώματα αμυντικών, πέφτει για προβολή ο Κάγια, πάλι διώχνουν οι αμυντικοί του Νεοχωρόπουλου. Η πίεση του Δροσοχωρίου συνεχίζονταν, ο Μανιώτης από αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά, για πολύ λίγο δεν βρήκε τη μπάλα ο επερχόμενος Κοκκιάδης για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η πρώτη φάση ανήκει στους «γαλάζιους», ο Ζήκος από αριστερά σημαδεύει το δοκάρι, στη συνέχεια της φάσης πλασέ του Λαλάι, λίγο έξω η μπάλα. Στο 57΄ αντεπίθεση για του Δροσοχώρι, ο Μελιγγιώτης Θ. μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, σουτάρει, αποκρούει ο Μπογιατζούλης.

Στο 75΄ έρχεται η ανατροπή για τους γηπεδούχους, ο Κοκκιάδης πασάρει αριστερά στον Τζιοβάρα, πλασέ του δεύτερου, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζιοβάρας τελικά δεν αστοχεί για το 2-1. Στη συνέχεια οι Μπουκουβάλας και Γιαννέτας έπιασαν δυο καλά σουτ, αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Νικολάου.

Στο 82΄ γίνεται η φάση που ίσως έκρινε και το ματς, γιατί αν έμπαινε τρίτο γκολ υπέρ των γηπεδούχων το ματς θα είχε πάλι άλλη τροπή. Ο Κοκκιάδης κλέβει τη μπάλα από αμυντικό των φιλοξενούμενων, πλασάρει, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα Μπογιατζούλη, αλλά τελικά κολλάει στις λάσπες και τα νερά που είχαν δημιουργηθεί από την χθεσινή νεροποντή και σταματάει ακριβώς πάνω στη γραμμή.


Από εκεί και μετά όλα γύρισαν υπέρ του Νεοχωρόπουλου, στο 86΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζήκου, η μπάλα περνάει από το τοίχος και καταλήγει στην αριστερή γωνία του Νικολάου για το 2-2. Δυο λεπτά μετά ο Ντρης ανατρέπει τον Γιαννέτας μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Τ0 εκτελεί ο ίδιος, αποκρούει ο Νικολάου, αλλά στην επαναφορά ο Πεπόνης δεν αστοχεί και κάνει το 2-3, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.  Στο 90΄ παραλίγο να βάλει και τέταρτο τέρμα το Νεοχωρόπουλο, ο Ζήκος πασάρει από αριστερά στον Σκαργιώτη, αυτός σουτάρει από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε παίκτες του Δροσοχωρίου και περνάει για λίγο κόρνερ.

 

ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Νικολάου, Γιώτης (Ντρης 59΄), Θεοχάρης, Χαλιάσος, Μελιγγιώτης Η., Κάγια, Τζιοβάρας (Παππάς 77΄), Παπανικολάου (Μπχάς 68΄), Μελιγγιώτης Θ., Κοκκιάδης, Μανιώτης

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Μπογιατζούλης, Πεπόνης, Ζήκος, Παίκας, Κασιμόπουλος, Μπαλαντάνης (Σκαργιώτης 46΄), Τέγος (Λούζης 70΄), Λαλάι (Καρτάλης 70΄), Οικονόμου (Καρακούλας 79΄), Μπουκουβάλας, Κατσαρός (Γιαννέτας 56΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου