Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Άτλας/Χουλιαράδες : Νίκη με 2-1 επί του Κουτσελιού - Ένταση μετά τη λήξη


Τη νίκη πήρε ο Άτλας/Χουλιαράδες σε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στο Κουτσελιό, το οποίο εντυπωσιάζει κι αυτό φέτος στην επιστροφή του στην Α΄ Ερασιτεχνική!


Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ένταση υπήρξε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με φίλους των γηπεδούχων και παίκτες – παράγοντες των φιλοξενούμενων, καθώς διαμαρτύρονταν πως οι πρώτοι τους έβριζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανάμεσα τους και γυναίκες. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα που βρεθήκαμε στο συγκεκριμένα γήπεδο, από όσα ακούσαμε, θεωρούμε πως έχουν δίκιο οι φιλοξενούμενοι. Τώρα αν παρεκτράπηκαν στο τέλος οι φιλοξενούμενοι είναι κατακριτέο.

Στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Πύρτσιο. Στο 15΄ κόρνερ του Δημάκου, κεφαλιά του Ράπτη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 27΄ ο Δημάκος εκτελεί φάουλ και ο Ράπτης πετάγεται για να στείλει τη μπάλα στο πλεχτό και να κάνει το 1-0. Στο 45΄ κάθετη πάσα του Τζουρμανά, ο Πύρτσιος σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Στεργίου.


Στο 55΄ ο Πύρτσιος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και έκανε το 2-0. Από εκεί και μετά το Κουτσελιό βγήκε επιθετικά και είχε δυο καλές στιγμές με τους Ναυρόζογλου και Δάσκαλο Ι. Στο 63΄ και το 65΄ αντίστοιχα. Στη συνέχεια ο Στεργίου είπε «όχι» στον Πύρτσιο, ενώ στο 67΄ το Κουτσελιό πέτυχε τέρμα σε κεφαλιά του Ναυρόζογλου, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έντονες οι διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για αυτή τη φάση. Στο 68΄ ο Πύρτσιος χάνει μια ακόμα ευκαιρία, αλλά στο 70΄ ο Κουτσελιό μειώνει μετά από φάση διαρκείας, κεφαλιά – πάσα του Κλιτσινάρη, γυριστό σουτ του Δάσκαλου Α. και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Καλογερόπυολο και Τζουρμάνα, ενώ οι μελανόλευκοι με τους Πέτκο και Δάσκαλο Ι..

 

 

Άτλας/ Χουλιαράδες : Πρινέας, Δοαβανάς, Χήτας, Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Ράπτης, Τσόδουλος (82΄ Ρράπα), Παπανικολάου (88΄ Πανούσης), Πύρτσιος (88΄ Ζώνιος), Ζιώγας (76΄ Γιωτάκης), Δημάκος

 

Κουτσελιό : Στεργίου, Τσακανίκας (79΄ Πέτκος), Ναυρόζογλου, Φαρμάκης, Κρανάς, Κλιστινάρης, Δάσκαλος Α.,  Κακαράντζας Μ.,  Κουτσογιάννης, Μπλέτσας (56΄ Δάσκαλος Ι.), Ανανιάδης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου