Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Πράμαντα : Συνεχίζει στην κορυφή, νίκησε με 4-2 το Ρωμανό


Συνέχισε με νίκη η Πράμαντα, επικρατώντας εντός έδρας του Ρωμανού με 4-2!

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην κορυφή μαζί με τη Νεοκαισάρεια, ενώ υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα το Ρωμανό, το οποίο είχε μόνο ισοπαλίες ως τώρα.


Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λυπόπουλο να παίρνει τη μπαλιά από πίσω, ατομική ενέργεια και πλασέ για το 0-1. Στη συνέχεια ωραία συνεργασία Θανάση με Μπέση, ο δεύτερος σεντράρει, κεφαλιά του Μάγκου και 1-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι παίρνουν προβάδισμα σε 2-1 με τον Γιώτη, που κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα. Κόρνερ του Παππά, ωραία γυριστή κεφαλιά του Θανάση για να γίνει το 3-1. Μειώνουν οι φιλοξενούμενοι σε 3-2, μετά από αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή και διαδοχικά σουτ, ο Λέττας τελικά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 4-2 έγινε και πάλι από τον Μάγκο, που αρχικά βγήκε τετ-α-τετ γλίστρησε, η μπάλα έφτασε όμως στον συμπαίκτη του Παππά, αυτός σέντραρε και ο Μάγκος με κεφαλιά τελικά σκόραρε.

Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης καλές ευκαιρίες με σουτ των Μάγκου και Παππά, απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το Ρωμανό εκτός των γκολ είχε κάποια σουτ με τους Λέττα και Βλάχο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου