Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

"Σεφτέ" στις νίκες η Κοσμηρά, 3-2 επί του Δροσοχωρίου


Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Κοσμηρά με 3-2 απέναντι στο Δροσοχώρι, αν και στο τέλος καρδιοχτύπησε με τις ευκαιρίες των φιλοξενούμων!

Στο 17΄ ο Τσούρης πήγε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το γκολ όμως ήρθε για του γηπεδούχους στο 30ο λεπτό, όταν ο Τσούρης σέντραρε και ο Μπαλαμάτσιας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 39΄ δεν διώχνει όπως θα έπρεπε η άμυνα του Δροσοχωρίου και ο τερματοφύλακας Νικολάου είχε βγει εκτός εστίας, ο Παπαστράτος σε κενή εστία γράφει το 2-0. Στο 41΄ καλό σουτ του Παπαστράτου, λίγο έξω η μπάλα.


Με το που ξεκινάει το 2ο ημίχρονο γίνεται σέντρα από δεξιά για το Δροσοχώρι, δεν διώχνει καλά η αντίπαλη άμυνα, παίρνει τη μπάλα ο Μελιγγιώτης Θ., που πριν λίγο είχε περάσει αλλαγή, πλασάρει για το 2-1. Δυο λεπτά μετά καλό σουτ του Κοκκιάδη από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 63΄ κόρνερ από δεξιά με τον Τσούρη, κεφαλιά του Μπαλαμάτσια και η μπάλα στο πλεχτό για το 3-1. Στο 72΄ σουτ του Παπαστράτου μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει με διπλή  προσπάθεια ο Νικολάου. Στο 80΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμάτσια, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 83΄ ο Κοκκιάδης ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Θέμο. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κάγια και μείωσε σε 3-2. Στο 87΄ μεγάλη ευκαιρία για το Δροσοχώρι να ισοφαρίσει, ο Κοκκιάδης απέναντι από τον Μπουκουβάλα, σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας της Κοσμηράς αποκρούει και βγάζει σε κόρνερ.


Κοσμηρά : Μπουκουβάλας, Συμεωνίδης, Τσιτώνης (59΄Ζιώγας), Στόλης, Θέμος, Νούσης, Πάσχος (68΄Μπλέτσας), Κούρου, Μπαλαμάτσιας, Παπαστράτος (84΄Κούτρας), Τσούρης

 

Δροσοχώρι : Νικολάου, Γιώτης, Θεοχάρης (75΄Παππάς), Χαλιάσος, Μελιγγιώτης Η. (40΄Θεοχάρης Ι.), Κάγια, Μπαχάς (46΄Μπέλλος), Ντρης (75΄Μελιγγιώτης Π.), Παπανικολάου, Κοκκιάδης, Μανιώτης (46΄Μελιγγιώτης Θ.)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου