Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Διπλό για τη Μουσιωτίτσα - Χωρίς βαθμό ακόμα η Δαφνούλα


Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Μουσιωτίτσα με σκορ 1-2 επί της Δαφνούλας, η οποία ακόμα δεν έχει βαθμό!


Στο 5ο λεπτό κεφαλιά του Παππά Β., μετά από εκτέλεση φάουλ, βγάζει σε κόρνερ ο Βασιλείου. Στο 9΄ ο Παπαϊωάννου είναι πιο εύστοχος και με ψηλοκρεμαστό σουτ νικάει τον Βασιλείου για το 0-1. Στο 23΄ η Δαφνούλα χάνει πολύ καλή ευκαιρία με τον Ιωάννου. Ένα σουτ του Παππά Ε ήταν άστοχο στο 32’, ενώ στο 35’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Λαγός Β. με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 42΄ ο Καντζέλης πλασάρει από κοντά, αποκρούει ο Μέλας, την μπάλα παίρνει ο Λαγός Β., που είναι πιο εύστοχος και ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 50΄ άστοχη κεφαλιά του Ράπτη από σέντρα του Λαγού. Στο 61΄ σουτ του Παππά Β., μπλόκαρε ο Βασιλείου. Στο 75’ σε αντεπίθεση για τον Κένταυρο και πάσα στον Παππά ο Σταύρου τον ανέκοψε με φάουλ με αποτέλεσμα να αποβληθεί απευθείας από τον διαιτητή Σιώμο. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Παππά Β., το έκανε απευθείας, νίκησε τον Βασιλείου και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.


Δαφνούλα: Βασιλείου, Λαγός Κ, Σταύρου. Αυδίκος, Οικονόμου, Λαγός Β, Καντζέλης, Πανάρετος (82’ Καναζ), Φώτης (82’ Σεγκανάκου), Ράπτης, Ιωάννου (70’ Βήκας)

 

Μουσιωτίτσα: Μελάς, Δήμος, Μπίντος, Νικόπουλος (88’ Ζάβαλης), Δόσης Α, Γούσης, Παππάς Ε, Παράσχης, Παπαϊωάννου, Παππάς Β. Δόσης Β (77’ Νικόπουλος)

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου