Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Πρώτη νίκη για την Ηλιόκαλη, 0-1 απέναντι στην Αμφιθέα


Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Ηλιόκαλης στη φετινή Α΄ Ερασιτεχνική, αφού κέρδισε με 0-1 την Αμφιθέα, αν και έπαιζε στην έδρα της, αλλά ως τυπικά φιλοξενούμενη, μιας και το γήπεδο της Αμφιθέας είναι σε κακή κατάσταση μετά την επιδρομή των αγριόχοιρων!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 31΄,  όταν ο Παππάς Γ. εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Σελιβάνωφ και ο επερχόμενος Παππάς Π. δεν αστόχησε για το 0-1.


Η Ηλιόκαλη είχε δυο καλές ευκαιρίες με τον Τζώρτζη και ένα σουτ του Καρυωτάκη. Πολύ καλός αμυντικά σήμερα ο Τσιώνης, βοήθησε αρκετά την ομάδα του. Η Αμφιθέα είχε ένα δοκάρι από κακή απομάκρυνση αντίπαλου αμυντικού. Ο Γκούμας ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά αδύναμο. Σουτ των Πιλιάφα, Κολόκα και Σδούκο δεν βρήκαν στόχο.

 

Αμφιθέα : Σελιβάνωφ, Πιλιαφάς Ε., Καραγιάννης, Πιλιαφάς Κ., Μπαρούτας (85΄ Φάης), Παπάζης, Γκούμας, Μήτος, Σδούκος, Κολόκας, Κίτος (40΄ Τσουμάγκας)

 

Ηλιόκαλη : Τσόλης, Λαμπρίδης, Παππάς Α., Τσιώνης, Παγώνας, Θανάσης , Παππάς Γ. (88΄Λέκκας), Τζώρτζης (63΄ Καρυωτάκης), Φωτίου, Παππάς Π. (73΄Πανταζης), Μπίνας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου