Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ελεούσα : Διπλό με ανατροπή μεσ'τους Λογγάδες - Τέσσερις κόκκινες στο τέλος


Ανατροπή για τη Θύελλα Ελεούσας μέσα στους Λογγάδες με σκορ 1-2 και στο τέλος να έχουμε 4 αποβολές, μια για τους φιλοξενούμενους και τρεις για τους γηπεδούχους!

Μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα και αψιμαχίες μεταξύ των αντιπάλων αποβλήθηκαν οι Μπάγιας, Χαριζάι και Γκόλιας Λ. από τους Λογγάδες, καθώς και ο Μαρμούτας από την Ελεούσα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκόλια Λ., όταν πήρε τη μπάλα στην επαναφορά από απόκρουση σε προβολή του Μπονόβα. Ισοφάρισαν οι κιτρινόμαυροι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βελτσίστα και έκανε το 1-2 με διαγώνιο πλασέ του Καράσα μέσα από την περιοχή.


Η Ελεούσα είχε κι άλλες καλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους μετά το 1-0 να έχουν κλειστεί για να διαφυλάξουν το σκορ. Ο Νάσιος έχασε διπλή ευκαιρία, κεφαλιά του αποκρούστηκε και στην συνέχεια το σουτ του απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και έβγαλε σε κόρνερ. Ένα πλασέ του Βελτσίστα μέσα από την περιοχή, καθώς και το Νούγια, αλλά και μια κεφαλιά του Μαλλάτου αποκρούστηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο φινάλε του ματς, σε αντεπίθεση με τον Κώστα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου