Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Τέσσερα γκολ, αλλά μοιρασιά για Αγία Μαρίνα και Κεφαλόβρυσο - Με απρόοπτα στο φινάλε


Μοιρασιά στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας για την τοπική ομάδα και το Κεφαλόβρυσο με σκορ 2-2!

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι στο γήπεδο είχαμε και το απρόοπτο της εισβολής φιλάθλου εντός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια σύρραξη μεταξύ των αντίπαλων ποδοσφαιριστών. Αποβλήθηκαν από την Αγία Μαρίνα ο Τσίκας Θ. και από το Κεφαλόβρυσο ο Πότσης Σ. Από πλευράς γηπεδούχων αναφέρουν πως δεν ήταν φίλαθλος της Αγίας Μαρίνας αυτός που εισέβαλε στο γήπεδο.


Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα τα «αγριοκάτσικα» είχαν ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Πότση Σ.. Στο 9΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Πότση Σ., αλλά ο Γιάκος που εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία. Στη συνέχεια Πότσης και Τσάγκας έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Πότση Κ. να τους σταματάει. Στο 16΄ σουτ του Κουτσογούλα, η μπάλα κόντραρε και σε αντιπάλους πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Στο 25΄ σουτ του Γιάκου, αποκρούει ο Πότσης Κ.. Οι γηπεδούχοι είχαν κι ένα καλό μακρινό φάουλ του Παππά Γ., λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 64΄ ο Τσίκας Θ. κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Παππάς Γ. και έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν κι άλλο πέναλτι σε ανατροπή του Τσίκα Χ., το εκτέλεσε ο Σοκορέλης, αλλά ο Γεωλδάσης αυτή τη φορά απέκρουσε. Στο 71΄ ο Πότσης Σ. με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Τσάγκα και στο 83΄ μετά από φάση διαρκείας ο Τάχιας με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

 

Αγία Μαρίνα : Πότσης, Βάσιος, Κωλέτσης (60΄ Μπαλανίκας), Παππάς, Κωστούλας, Βαλάνας, Σοκορέλης, Μήλος, Τσίκας Χ., Τσίκας Θ., Κουτσογούλας

 

Κεφαλόβρυσο : Γεωλδάσης, Λάμπρος, Κούτρας (72΄ Μπάσιος), Τάχιας, Πότσης, Μακολλάρι Ν., Μπιστιόλης, Μακολλάρι Μ. (60΄ Καμονας), Τέρζης, Γιάκος, Τσάγκας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου