Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα - Άρης : Μια ακόμα συντριβή!



Μια ακόμα ήττα για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, με βαρύ σκορ και αυτή μέσα στους Ζωσιμάσες, 0-4 από τον Άρη!

Ένα 1ο ημίχρονο που δεν είχε τίποτα σχεδόν και ουσιαστικά είναι ένα «χαμένο» 45λεπτο, όπως σε όλα τα πρόσφατα παιχνίδια του Π.Α.Σ.. Στην επανάληψη έγινε σχετικά νωρίς το 0-1, μετά ανοίχτηκαν οι γηπεδούχοι, έχασαν και δυο καλές ευκαιρίες. Μετά το 0-2 όμως ήρθε η πλήρης κατάρρευση και η συντριβή.

Στο 11΄ ο Μορέιρα σε φάση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά είχε υποδειχτεί σε θέση offside. Στο 34΄ σουτ του Σόρια, κόντρα, με το ένα χέρι διώχνει ο Κουέστα.

Πέναλτι για τον Άρη στο 58' σε ανατροπή του Οντουμπάγιο από τον Μπιλμπάο. Ο Φαμπιάνο Λέισμαν εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1. Στο 70΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. με τους Μορέιρα και Παμλίδη να μη μπορούν να βρουν καλά τη μπάλα, απέναντι από τον γκολκίπερ Κουέστα. Στο 74΄ κι άλλη πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, ασίστ του Σόρια στον Τζίμα, σουτ του δεύτερου, αποκρούει ο Κουέστα, η μπάλα στον Μπάλαν, σουτ κι από αυτόν, διώχνει σε κόρνερ ο Φαμπιάνο. Στο 79΄ ο Πάλμα εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, πρώτη κεφαλιά ο Νταμπό και στη δεύτερη ο Ενκουλού βρίσκει δίχτυα για το 0-2. Στο 81΄ σουτ του Νταμπό, αποκρούει ο Αθανασίου, αλλά Οντουμπάγιο πήρε το «ριμπάουντ» κι έκανε το σουτ, με τη μπάλα αρχικά να κοντράρει στον Εραμούσπε και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα του Π.Α.Σ. για το 0-3. Στο 84΄ ασίστ του Γκρέι στον Νταμπό, σουτ του δεύτερου, λίγο άουτ η μπάλα. Το κερασάκι στην τούρτα για τους κιτρινόμαυρους στο 93΄,  γύρισμα του Γκρέι στον Πάλμα, σε κενή εστία αυτός διαμορφώνει το τελικό 0-4.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Παμλίδης(88’ Φοφανά), Εραμούσπε, Τζίμας (88’ Τσίρης), Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Μπαλάν.

 

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρθία (73’ Νταμπό), Ετέμπο (92’ Σγουρός), Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο (79’ Γκρέι), Καμάτσο (46’ Οντουμπάγιο), Πάλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου