Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Εύκολη νίκη για την Κατσικά, 7-2 επί της Κοσμηράς


Μια ακόμα νίκη για τη Θύελλα Κατσικάς, που παραμένει στην κορυφή, επικρατώντας εντός έδρας εύκολα της Κοσμηράς με σκορ 7-2!


Στο 5ο λεπτό ο Πετρίδης πασάρει από δεξιά, ο Καζαντζίδης γυρνάει ωραία το σώμα μέσα στην περιοχή και πλασάρει για το 1-0. Στο 12΄ έρχεται και δεύτερο γκολ για την Κατσικά, ο Καζαντζίδης πασάρει δεξιά στον Πετρίδη, πλασέ του δεύτερου, κάτω από τα πόδια του Μπουκουβάλα η μπάλα για το 2-0. Στο 22΄ κόρνερ του Πολυχρόνη από δεξιά, κεφαλιά του Πετριδη, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Μακρινό σουτ του Πολυχρόνη στο 29΄, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 30΄ σέντρα σουτ του Τσούρη από δεξιά, στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα. Στο 37΄ φάουλ με γέμισμα του Κατσίφα, η μπάλα φτάνει δεξιά στον Κακαράντζα, πλασέ, άουτ η μπάλα. Στο 37΄ ασίστ του Κακαράντζα αριστερά στον Θανάση, αυτός σπάει στον Καζαντζίδη, πλασέ του τελευταίου για το 3-0. Δυο λεπτά μετά σέντρα – σουτ του Σκανδάλη από αριστερά, προσπαθεί να διώξει ο Μπουκουβάλας, αλλά δεν μπορεί και γίνεται το 4-0. Στο 41΄ οι γηπεδούχοι κάνουν το 5-0, ασίστ του Κακαράντζα στον Θανάση, αυτός περνάει έναν αμυντικό και πλασάρει εύστοχα.


Στο 52΄ η πρώτη φάση για το 2ο ημίχρονο, ο Θανάσης μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, σουτάρει, λίγο δίπλα από το απέναντι δοκάρι η μπάλα. Στο 59΄ ο Τσουμάνης κλέβει τη μπάλα από τους αντιπάλους, πασάρει από δεξιά στον Θανάση, αυτός μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύεται να γράψει το 6-0. Στο 62΄ κάθετη πάσα του Πολυχρόνη, βρίσκει ωραία τον Παπουτσή, αυτός σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Μπουκουβάλα, στη συνέχεια η μπάλα πάει στον Θανάση, σουτ από πλάγια αριστερά, αποκρούει και πάλι ο Μπουκουβάλας. Στην επόμενη φάση αντεπίθεση για την Κοσμηρά, πάει να βγει τετ-α-τετ ο Μιχαήλ, αλλά τον προλαβαίνει και διώχνει ο Διαμάντης. Στο 68΄ σουτ του Γκέγκα από δεξιά εντός περιοχής, η μπάλα πάει προς την εστία, παρεμβάλλονται σώματα αμυντικών των φιλοξενούμενων και η μπάλα καταλήγει κόρνερ. Στο 73΄ σέντρα του Μελιγγιώτης από αριστερά, κεφαλιά του Θανάση για το 7-0. Στο 79΄ το γκολ για την Κοσμηρά, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμάτσια λίγο έξω από την περιοχή, αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 7-1. Στο 83΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνιδη, πέφτει στη γωνία του και διώχνει ο Μπαλαούρας. Στο 83΄ ωραία κεφααλιά του Ριστάνη μετά από κόρνερ, αποκρούει εντυπωσιακά ο Μπαλαούρας. Στο 86΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Περβανάς από το ύψος της περιοχής με ωραίο φαλτσαριστό σουτ νικάει τον Διαμάντη για το 7-2.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου