Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Επιστροφή στις νίκες το Μέτσοβο! Έντονα παράπονα από το Ελληνικό!



Στις νίκες επέστρεψε το Μέτσοβο, μετά από δυο συνεχή ήττες, επί του Ελληνικού με 3-2 στην έδρα του!

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων ο τερματοφύλακας Δημητράκης μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά σπρώχνεται και φαίνεται πως περνάει τη γραμμή. Εντονότατες οι διαμαρτυρίες από πλευράς Ελληνικού, η απόφαση του διαιτητή για γκολ έχει να κάνει με το ότι είδε την μπάλα να περνάει τη γραμμή πριν το επιθετικό φάουλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά σε μια δύσκολη έδρα και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκαν δυο φορές αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί αρκετές ευκαιρίες και για αλλά γκολ. 

Στο 1ο κιόλας λεπτό σουτ του Κουτσογιάννη από μακριά βρίσκει στόχο για το 0-1. Στο 8΄ πλασέ του Σταχούλη από κοντά θα αποκρούσει ο Δημητράκης. Στο 27΄ ο Σταχούλης κρεμάει τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-1. Στο 33΄ ο Κουτσογιάννης από καλή θέση σπαταλάει μια ευκαιρία. Στο 43΄ το Μέτσοβο απειλεί με τον Γουδέβενο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο 51΄ ο Γιαννούλης Αλ. χάνει ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ. Στο 66΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολιούση, ο Κουτσογιάννης με κεφαλιά κάνει το 1-2. Στο 73΄ ο Γουβάιλης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ισοφαρίζει σε 2-2. Σουτ του Μπεσόπουλου Θ. στο 75΄, αποκρούει ο Πάφης. Στο 77΄ γίνεται το 3-2 με την περιπετειώδη φάση που προαναφέραμε. Δοκάρι για το Ελληνικό στο 84΄ με τον Κουτσογιάννη. Στο 86΄ χαμένο τετ-α-τετ του Σταχούλη. Στο 92΄ χαμένη ευκαιρία για το Ελληνικό με τον Γιαννούλη Αλ..



ΠΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ: Πάφης, Ναζίρης, Τσιόστας, Γουβαϊλης, Σταχούλης Τρ., Πατσιάς, Γοδέβενος, Γιαννούκας, Δάλλας (68' Κιούρας), Τσουλιάης (52' λ.τρ. Τσουρέκας), Σταχούλης Αθ.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Δημητράκης, Μποζέλλα, Οικονόμου, Τριανταφύλλου, Μπεσόπουλος Ν., Κύρκος, Γιαννούλης Α. (Λάζος 75΄), Γιαννούλης Α., Κουτσογιάννης, Κολιούσης, Μπεσόπουλος Θ.













ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου