Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Νίκη με καλή εμφάνιση για την Πεδινή!!!




Στη πρώτη θέση βρίσκεται έστω και για μια μέρα η Πεδινή, παρέα με το Δροσοχώρι, και περιμένει το σημερινό ματς του Παντελεήμωνα με τον Ολυμπιακό Βοτανικού για να δει αν θα παραμείνει στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Αναγνώστου μετά από κόρνερ του Μπαλαούρα στο 22΄. Στη συνέχεια ο Νάκιας έχασε ευκαιρία με κενό τέρμα. Η Πεδίνη είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μισό του.

Στην επανάληψη το Ασβεστοχώρι πίεσε για κάτι καλό, μιας και στο 1ο ημίχρονο είχε κακή εικόνα. Στο 58΄ όμως ο Μουζακίτης αφού πέρασε και τον Περιστέρη έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Κολιάκη και Ντάφλο, ενώ ο πρώτος είχε και δοκάρι. Τελικό 3-0 στο 85΄ όταν από παράλληλη μπαλιά του Μητρογιάννη η μπάλα βρήκε στον Παπαστεργίου, που έβαλε αυτογκόλ. 


ΠΕΔΙΝΗ: Γκόγκος, Αγγέλης, Γκιζάς, Ζώης, Χήτας, Ντάγκας, Μπαλαούρας (60' Μητρογιάννης), Τζιάλλας, Αναγνώστου, Μουζακίτης (65' Τσιτώνης), Νάκιας (83' Στεργίου).


ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ: Περιστέρης, Παπαστεργίου, Ζιώγκας, Μαλάμος, Κουτρούμπας, Ντάφλος, Παπακώστας (46' Ευθυμίου), Σίνδρος, Κολιάκης, Οικονόμου (80' Καρβούνης), Γεωργίου (46' Στεφάνου).













ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου