Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Στο τέλος "δάγκωσε" ο Α.Ο.Β.!!!




Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. οι Αμπελόκηποι φιλοξένησαν τον Α.Ο.Β. και γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-3!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ ορεξάτοι στο ματς, προηγήθηκαν πολύ νωρίς και είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το πρώτο μισάωρο. Στη συνέχεια οι Αμπελόκηποι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν. Στην επανάληψη μπήκαν πιο δυναμικά στο ματς και πίεζαν τους "πράσινους", ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο αυτοί αφυπνίστηκαν και πήραν τη νίκη.




Το φιλμ του αγώνα : 


Στο 1΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολάου για το 0-1.

Στο 11΄ο Νιτσιάκος μπαίνει από αριστερά μέσα στην περιοχή, κάνει την παράλληλη μπαλιά, αλλά πάνω τη γραμμή διώχνει σε κόρνερ ο Δούμας. 

Στο 32΄ τραγικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Νιτσιάκος κλέβει τη μπάλα, μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1. 

Στο 45΄ δυνατό σουτ του Γιαννόπουλου κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και περνάει για λίγο κόρνερ.

Λήξη ημιχρόνου


Στο 67΄ σουτ του Κολιάκη, έπειτα από ασίστ του Γιαννούλη, αποκρούει ο Μαργωμένος.

Στο 80΄ ο Σκανδάλης βγαίνει εκτός περιοχής να διώξει με τα πόδια, ο Νικολάου παίρνει την μπάλα, τον περνάει, αλλά από πολύ πλάγια θέση η σέντρα-σουτ που επιχειρεί περνάει πάνω από την εστία.

Στο 89΄ ο Πάνου σεντράρει, ο Κολιός πιάνει την κεφαλιά και κάνει το 1-2.

Στο 93΄ κι ενώ όλη η ομάδα των Αμπελοκήπων έχει βγει μπροστά, στην αντεπίθεση ο Κολιός διαμορφώνει το τελικό 1-3.



ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Σκανδάλης, Γεωργίου, Διαμαντόπουλος, Παππάς (Ντόντης 89΄), Δούμας, Κάγια, Κολιάκης, Γιαννούλης, Μπέτζιος (Λιπιώτης 53΄), Λαδιάς (Τσίντας 76΄), Νιτσιάκος

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ : Μάντζιος (Μαργωμένος 62΄ τ΄0ραυμ.), Πάνου, Ασωνίτης, Πανίδης, Αλεξίου, Κλιτσινάρης, Κατσούδας (Αναστασόπουλος 75'), Γιαννόπουλος, Κολιός, Νικολάου, Μπιστιόλης (Στασινός 92΄)


















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου