Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πέρασε κι από το Ρωμανό η Καστρίτσα!!!




Στο μακρινό Ρωμάνο ταξίδεψε ο Αγροτικός Καστρίτσας και ήθελε τη νίκη, την όποια τελικά και πήρε με σκορ 0-1, μιας και είχε  ανεπιτυχή αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του.

Στο πρώτο ημίχρονο κάποια σουτ για το Ρωμανό από τους Μπούνα Π. και Νάση Θ. ,τα εξουδετέρωσε ο Κατσίλας. Ενώ χάθηκαν ευκαιρίες και για τους κιτρινόμαυρους από τους Βαγγελή, Τσιάκο και Ζαρογιάννη.

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Τσέλιος σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Αποστολάκη. Στο 75΄ όμως σουτ "βολίδα" του Ζαρογιάννη καρφώνεται στο "γάμα" της αντίπαλης εστίας για το 0-1. Λίγα λεπτά μετά και νέο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά από τον Μουλαρά. Στο 88΄ωραία κεφαλιά του Μπούνα Π., αλλά πέρασε διπλά από το δοκάρι. 

ΡΩΜΑΝΟ : Αποστολάκης, Σιούτης, Πόγιας, Παππάς, Αδαμίδης, Ντάφλος, Μπούνας Π., Μίχας, Νάσης Θ., Κόλιας (Αδαμίδης 85΄), Ντάφλος (Μπούνας Α. 76΄)

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Κατσίλας, Βασάκος, Μουλαράς, Μπάρκας, Τομαράς, Τσίλης, Τσιάκος , Ζαρογιάννης, Βαγγελής, Νάκος, Δοβανάς (Μαρουλής 87΄)











ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου