Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ένας βαθμός..... οφσαίντ, αλλά και επιλεκτική κριτική από την πρωτεύουσα!!




Ένας κακός Π.Α.Σ. Γιάννινα παρουσιάστηκε στο Ο.Α.Κ.Α. χτες με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. και παρότι έπαιζε από πολύ νωρίς με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει,ούτε έδειξε διάθεση για το κάτι παραπάνω στο ματς.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ευστοχούσε ο Ζάιρο στο τε-α-τετ, όπως το ίδιο ισχύει και για το πέναλτι που έστειλε στο δοκάρι ο Μάνταλος.

Το γκολ ήρθε από ανύποπτη φάση και από τραγικό λάθος του Περιστερίδη. Συμβαίνουν αυτά, μην τον "κρέμασουμε" με την πρώτη ευκαιρία. Και ο Π.Α.Σ. σημειώνει δυο γκολ στο τέλος και τα δυο οφσάιντ το ένα μέτρησε.

Κάνεις δεν λέει πως είναι δίκαιο να μετράει ένα γκολ έτσι, αν και έχουμε δει πάμπολλες φορές να συμβαίνει αυτό εναντίον του Π.Α.Σ. Όμως εξίσου δίκαιο δεν είναι και το να παίρνουν θέση οι δημοσιογράφοι στην πρωτεύουσα και να πετάνε υπονοούμενα για το συγκεκριμένο γκολ, ενώ στην φάση με τον Ολυμπιακό μέσα στα Γιάννενα θεώρησαν απόλυτα φυσιολογικό να βγει κόκκινη στον Λίλα ενώ αυτός δέχεται τις τάπες στο κεφάλι. Δυο μέτρα και δυο σταθμά λοιπόν.

Όσον αφορά την κριτική στον Π.Α.Σ. Γιάννινα καλοπροαίρετα, θα ήταν καλό να μην επαναληφθούν τέτοιες εμφανίσεις και να ηρεμήσουμε όλοι λίγο από τα προσωνύμια τύπου "Λέστερ". Να παίξει η ομάδα τη μπάλα που ξέρει, και ξέρει πολύ, για να πετύχει τον στόχο της 5αδας. Καθώς και όσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει στο θεσμό του Κυπέλλου.















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου