Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ματσάρα στην Ηλιόκαλη!!!




Στο γήπεδο της Ηλιόκαλης η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αετό Αετορράχης και πήρε  τη νίκη με σκορ 5-4!

Γκολ και θέαμα προσέφεραν οι δυο ομάδες σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Κι αν τους γηπεδούχους τους έχουμε συνηθίσει να σκοράρουν κατά ριπάς, για τους "οράνιε" αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. 

Οι πράσινοι ανέτρεψαν δυο φορές το σκορ που ήταν εναντίον τους και πήραν τελικώς τη νίκη. 

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Τσάβου μέσα από την περιοχή στο 15΄. Ο Πρέντζας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2 στο 22΄. Στο 36΄ ο Κακαράντζας με σουτ μείωσε σε 1-2. 2-2 στο 40΄ με αυτογκόλ του Πάνου. 

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πρέντζας με σουτ έκανε το 2-3. Άμεση απάντηση ένα λεπτό μετά από τον Κακαράντζα, με σουτ κάνει το 3-3. Στο 51΄ και στο 56΄ ο Παππάς Π. πιάνει δυο μακρινά σουτ κάνοντας το 4-3 και 5-3 αντίστοιχα. Στις καθυστερήσεις ο Πάνου με προβολή, μετά από κόρνερ, διαμορφώνει το τελικό 5-4. 


ΗΛΙΟΚΑΛΗ : Γκαραμέτσιος, Καραμπίνας, Τσιώνης (Παππάς Π. 33΄), Κρανάς, Παππάς Κ., Κοντοτάσιος, Μοσχογιάννης (Δεληγιάννης 75΄), Ζυγούρης, Ντούτσης (Τασιούλας 54΄), Κακαράντζας, Αγγέλης.

ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ : Κρανάς, Τσιόκας, Παπανικολάου, Κάσσος (Σταφανίδης 57΄), Λιόντος, Πάνου, Τσάβος, Καχριμάνης (Πιπεριάς 49΄), Κατσάνος, Πρέντζας, Καλτσούνης (Σιώζος 82΄) 















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου