Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Με 4χ4 στη δεύτερη θέση η Πράμαντα!!!




Η Πράμαντα υποδέχτηκε στην έδρα της την Δαφνούλα και την φιλοδώρησε με 4 τέρματα, ρίχνοντας την στην 4η θέση της βαθμολογίας και σκαρφαλώνοντας μόνη της στη δεύτερη θέση.

Καλή εμφάνιση των κιτρινόμαυρων, κυρίως στο 1ο ημίχρονο. Η Δαφνούλα με τρία γκολ στην πλάτη της δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην επανάληψη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό, όταν μετά από αντεπίθεση ο Λιόντος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Δόση Γ. κι αυτός σε φάση τετ-α-τετ νίκησε με πλασέ τον Ντούρο. Στο 30΄ ο Σιαπλαούρας Δ. με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στέλνει την μπάλα στο "γάμα" για το 2-0. Στο 41΄ η άμυνα των "μπλε" δεν διώχνει όπως θα έπρεπε και ο Χήρας με μακρινό σουτ κάνει το 3-0. Στο 90΄ ο Χρύσης με ωραία κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, διαμορφώνει το τελικό 4-0.


ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Καλλίας, Θανάσης, Μπάμπης, Χρύσης, Λιανός, Χήρας, Σιαπλαούρας Δ., Γκεσούλης (Filaj 72'), Σιαπλαούρς Κ. (Κονταξής 61'), Λιόντος, Δόσης (Σταύρου 82΄)

ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Ντούρος, Μαντεργκόνα, Χήτας, Οικονόμου (Τσιάβος 46΄), Στάθης, Λαγός, Αναγνώστου (Κωλέτσιος 67΄), Λάζος, Κατσαμπίρης, Ράπτης, Σταύρου


















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου