Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο νόμος του Θανάση στα Σερβιανά!!!




Στο γήπεδο των Σερβιανών ο τοπικός Θρίαμβος φιλοξένησε την Πίνδο Κόνιτσας και επικράτησε με σκορ 3-1!

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Θανάσης που έβαλε δυο τέρματα και απείλησε πολλές φορές για ακόμα περισσότερα. 

Το σκορ άνοιξε στο 26΄ για την Κόνιτσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μουρεχίδης. Στο 33΄ ο Θανάσης περνάει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Μούρα για το 1-1. 

Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης χάνει κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, καθώς και ο Χριστοφορίδης. Στο 73΄ γίνεται το 3-1 με ωραίο σουτ του Μπάλλα στη δεξιά γωνία του Μούρα. Ο σκόρερ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους της Κόνιτσας. Παρόλα αυτά τα Σερβιάνα έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Θανάση κι ας παίζανε με 10 παίκτες. Τελικό 3-1 στο 93΄ από τον συνήθη ύποπτο Θανάση. 


Θρίαμβος Σερβιανών: Κυρικλίδης, Γόγολος, Γιωτίτσας, Τζίμας, Κατσάνος, Κομπίλας, Αλεξίου (84’ Γούλας), Μπάλλας, Θανάσης, Χριστοφορίδης (64’ Κούκος-90’ Κοντογιάννης), Σκούφης.


Κόνιτσα: Μούρας Α., Πορφύρης, Μούρας Β., Μήτσος, Βλάχος Π., Βλάχος Χ., Πούλιος (46’ Χαλούλος Δ.),Χαλούλος Σ., Κίτσος, Δημόπουλος, Μουρεχίδης (55’ λ.τρ. Τσιτσιόλλης).














ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου