Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

"Διπλάρα" ο Ολυμπιακός Βοτανικού!!!



Στο Δροσοχώρι ο τοπικός Παντελεήμων φιλοξένησε τον Ολυμπιακού Βοτανικού και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού!

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος που δεν τις αξιοποίησαν και η μπάλα τους τιμώρησε στο τέλος του αγώνα. Έτσι ισοβαθμούν πλέον με την Πεδινή στην πρώτη θέση. 

Στο 10ο λεπτό σουτ του Άμρο Π. δεν βρήκε το στόχο. Στο 16΄σουτ του Ζώτου Β., μετά από φάση διαρκείας, πέρασε λίγο άουτ. Στο 22΄ο Καραπάπας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 22΄ο Τσόδουλος με κοντινή προβολή δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 30΄σουτ του Μελιγγιώτη, αποκρούει με τα πόδια ο Νικολάου. Στο 38΄ ωραίος συνδυασμός Μπισέλα - Κοκκιάδη, αλλά ο δεύτερος δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση. 

Στο 80΄ ο Βοτανίκος χάνει ευκαιρία με τον Κοκκιάδη να σουτάρει από κοντά ψηλά άουτ. Στο 93΄εκτέλεση φάουλ του Καραπάπα, αποκρούει εντυπωσιακά ο Νικολάου σε κόρνερ. Εξελίσσεται η φάση και στην αντεπίθεση ο Κοκκιάδης "σπάει" ωραία την κατάλληλη στιγμή στον Μποζίκη για το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ερυθρόλευκους. 



ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ  : Γάτσιος, Θεοχάρης, Μπέλλος (90+ Μπελεβέτης), Χαλιάσος, Κάρκαλος, Μελιγγιώτης, Μύταρης (40’ Νάκος), Άμρο Π., Δήμος (75’ Κολιός), Καραπαππάς, Άμρο Χ.


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ  : Νικολάου, Λέζος, Σιώλος, Τσόδουλος, Μπαρέκος Β., Ζώτος Β., Ζώτος Γ. (46’ Μποζίκης), Διαμάντης, Μπισέλας (57’ Τσακανέλης), Κοκκιάδης, Τζήμας (87’ Κύρκος)














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου