Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Νίκησε και προσπέρασε ο Αστέρας!!!!




Στην Αμφιθέα ο τοπικός Αστέρας υποδέχτηκε την Δόξα Αναργυρών, την οποία και νίκησε με σκορ 3-0!

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη προσπέρασαν τους αντιπάλους τους στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής, φιγουράροντας μόνοι τρίτοι σε θέση για άνοδο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ως το τελευταίο 25λεπτο όπου οι πράσινοι "καθάρισαν" το ματς. 


Στο 12΄ο Λιούρη σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι με κεφαλιά. Στο 44΄φοβερή ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους αφού ο Τσίπης, μετά από ασίστ του Καλλιάκουδα, γλίστρησε μέσα την περιοχή και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην επόμενη φάση ο Κώτσης εκτελεί ένα φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Μηλιώτης με προβολή είναι άστοχος. 

Στο 58΄ ευκαιρία για την Δόξα με τον Κορδιά. Ενώ στο 63΄ ο Ρούντας με ψηλοκρεμαστό σουτ κι αφού ο Μαρκούλας βρήκε τη μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 65΄ ο Μηλιώτης έβγαλε την κάθετη πάσα στο Σδούκο κι αυτός πλάσαρε για το 1-0. Στο 73΄ σε φάση αντεπίθεσης ο Κώτσης πασάρει στον Ντικούδη κι αυτός κάνει δυο τα τέρματα του Αστέρα. 3-0 στο 75΄με ωραία σέντρα σουτ από τον Κολόκα. Στο 78΄ χαμένη ευκαίρια από τον Καλλιακούδα να μειώσει. Στο τέλος μεγάλη ευκαιρία από τον Κολόκα και για 4ο γκολ. 

Σοβαρός τραυματισμός για τον Στάθη Δολιανίτη, ο οποίος έσπασε τη μύτη του σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπούρα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Περαστικά εύχεται σύσσωμη η ομάδα του Αστέρα Αμφιθέας.



Αστήρ Αμφιθέας: Μαρκούλας, Μπούρας, Μηλιώτης Α., Στέφος, Λιούρης, Παντούλης, Νασίκας Κ. (46' Κολόκας), Ράπτης (74' Νασίκας Ε.), Σδούκος, Κώτσης, Ντικούδης.

Δόξα Αναργύρων: Φασούλας, Γκατζιάνης, Σόντης, Χήτας, Τούσης, Νικολάου, Τσίπης (90' Σιάννας), Ρούντας, Δολιανίτης (87' λ.τρ. Νάσης), Ντέκας (41' λ.τρ. Κορδιάς), Καλλιακούδας.














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου