Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

"Διπλά" για Κοσμηρά και Πλατανιά!!!




Στο γήπεδο Αγία Σοφία οι Μικρασιάτες φιλοξένησαν την Κοσμηρά και γνώρισαν την ήττα με σκορ 0-1!

Οι γηπεδούχοι από την αρχή είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 15΄ ο Μαυρίδης πασάρει στον Ναβρούζογλου Σ. αλλά αυτός αστοχεί. Παρόμοια φάση με πρωταγωνιστή τον Ναυρόζογλου Γ. λίγο αργότερα. Στο 25΄ σουτ του Μπαλαντάνη λίγο πάνω από τα δοκάρια. Δυο λεπτά νωρίτερα η Α.Ε.Μ. διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Ναυρόζογλου Γ..

Στο 63΄έρχεται το γκολ για τους πράσινους με κεφαλιά του Βραζιτούλη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιδέρη. Στο 83΄ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μαυρίδη, από σέντρα του Σαββίδη, πέρασε για λίγο έκτος εστίας. 


ΑΕ ΜΙΚΡΑΣΑΤΩΝ: Μπάσσα, Σαββίδης, Μάντζιος (77' Ναυρόζογλου Λ.), Δερμιτζόγλου, Ναυρόζογλου Α., Μπαλαντάνης, Τσάγκας, Ναβρούζογλου, Ναυρόζογλου Γ., Ανανιάδης (46' Κωνσταντινίδης), Μαυρίδης.


ΚΟΣΜΗΡΑ: Αντωνίου, Ρούμπος, Βασιλείου, Βραζιτούλης, Περώνης, Τζούμας (90' Ευσταθόπουλος), Γεωργίου (85' Κατσακάλης), Νούσης, Ζάραγκας (73' Ντρης), Σίδερης.










Στο Ενωσιακό γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου το Χαροκόπι υποδέχτηκε την Πλατανιά σε ένα παγωμένο αγωνιστικό χώρο και ηττήθηκε με σκορ 0-1. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν σε φάση τετ-α-τετ με τον Γιαννόπουλο. Ανάλογη φάση ειχε και η Πλατανιά με τον Γκούρμπατση και με τον Κλιτσινάρη να εκτελεί απευθείας φάουλ, αλλά ο Πότσης έδιωξε ενστικτωδώς.

Το γκολ ήρθε στο ΄88΄ όταν ο Μύταρης έβγαλε την ασίστ στον Γκούρμπατση κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.


ΧΑΡΟΚΟΠΙ : Πότσης, Γούσις, Τάτσης, Κύρου, Πατσάλος, Κούρτης (Κύρκος 46΄), Κωνσταντής Μ., Κωστάκης Δ., Σιάμος, Κωστάκης Σ (ΚωνστΑντής Σ. 72΄), Γιαννόπουλος

ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Νικήτας, Κολιός (Παγώνας 69΄), Παππάς, Γιωτίτσας, Μύταρης, Τσάντας, Σκουτελιάς (Βλέτσας Ε. 27΄), Γκόγκας, Γκούρμπατσης, Κλιτσινάρης, Βλέτσας Β. 














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου