Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ισοπαλίες σε Κόντσικα και Κόνιτσα!!!




Στη Κόντσικά η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Περιβλέπτο και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Χαρίση, μετά από εκτέλεση φάουλ στο 8΄. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι έχασαν πολλά τετ-α-τετ με πρωταγωνιστές τους Γκολφινόπουλο, Βύζα και Παντελέων. Στο 14΄ έρχεται η ισοφάριση με σουτ του Βύζα μέσα από την περιοχή. 

Το φινάλε είχε σασπένς καθώς στο 91΄ ο Κοσμάς πλασάρει, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και ξαναβγαίνει προς τα έξω, ο επόπτης αποφασίζει πως πέρασε τη γραμμή και ο διαιτητής δείχνει σέντρα. Δυο λεπτά μετά όμως ο Κίτσος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη, βάζει αυτογκόλ για την ομάδα του.


ΚΟΝΤΣΙΚΑ : Κέτογλου, Θανάσης (Σταματάκης 78'), Κίτσος, Ζαχαρόπουλος, Γκέλιας (Τσίκας 51΄), Τζώρτζης, Χήκας, Κοσμάς, Γκολφινόπουλος, Βύζας, Κοσμάς

ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ : Κοτίκας, Καραμπασόγλου (Μπενέκος 46΄), Θανασιάς, Καταγής, Μπούκας Γ., Παππάς (Κυριακόπουλος 41΄), Βάκαρος, Μπαρδάκας (Καραίσκος 65΄), Χαρίσης, Πασχάλης, Μπούκας Δ. 













Στη ακριτική Κόνιτσα ο τοπικός Π.Α.Ο. υποδέχτηκε τον Απείθαρχο σε ένα ντέρμπι ουραγών, αλλά το ισόπαλο 1-1 δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις το 5ο λεπτό, από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Παπαχαρίση και αυτογκόλ του Σακκά. Στο 40΄ ο Μάρκος είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Το 1-1 έγινε στο 50΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπανού. 

Με 10 τελείωσε ο Απείθαρχος λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ντόντη στο 50΄. 


ΠΑΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Παπαχαρίσης, Ζαχαρόπουλος, Παπαμιχαήλ, Σακκάς, Παρασκευάς, Σπανός Α., Κυρτζόγλου Ε (78' Γκίκας), Λάκκας Α., Κιτσάκης, Λάκκας Σ., Μάρκος.

ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ: Χασάνης, Βλάχος (68' Μπότης), Κατσούρας, Ζιάρας, Διβάνης, Ντόντης, Κωνσταντινίδης, Λογοθέτης, Τσιλιμίγκας (82' Σταμούλης), Δαούλας (89' Ρούμπος), Γιαννειος.














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου