Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Έκοψε βαθμούς η Μηλιά! Με συγκατοίκηση στην κορυφή το Κάστρο!!!


Στο τελευταίο ματς για το 2016, στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ., το Κάστρο φιλοξένησε την Αμερό Μηλέας και είχε μια απρόσμενη απώλεια βαθμών, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2, ενώ θα μπορούσε μέχρι και να χάσει, αφού το γκολ της ισοφάρισης μπήκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πλέον έπαψαν να είναι μόνοι πρώτοι και κλείνουν τη χρόνια με συγκατοίκηση στην κορυφή, παρέα με τον Αγροτικό Καστρίτσας. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση και αισιοδοξούν για το μέλλον. 

Το σκορ άνοιξε για τη Μηλιά στο 14' ο Μπίτουλας, μετά από λάθος της άμυνας και ωραίο συνδυασμό με τους συμπαίκτες του, κάνωντας το 0-1. Στο 48' ο Μαγειριάς εκτελεί απευθείας φάουλ, η μπάλα κοντράρει στο τείχος, αλλάζει πορεία και γίνεται το 0-2. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχασε κι άλλες ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ για να σκοράρει. Στο 88΄ ο Γκόντζος με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ μειώνει σε 1-2. Και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ίδιος παίκτης, μετά από ωραίο σπάσιμο του Ζαρβαλιά από πλάγια, από κοντά ισοφαρίζει και λυτρώνει την ομάδα του. 

Με 10 τέλειωσε η Μηλιά λόγω αποβολής του Κυργοτάση με δεύτερη κίτρινη στο 89ο λεπτό.


ΚΑΣΤΡΟ : Γκούβας, Γεωργίου, Ζαρβαλιάς, Παύλου, Οικονόμου, Μύρογλου, Σιώκος, Τζώρτζης, Γκόντζος, Κοκουθάκης Χ., Κουκουθάκης Ι.

ΜΗΛΙΑ : Παλτινιώτης, Κυργοτάσης, Νίστας, Ντούκας, Μπίτουλας (Μάντζιος 70΄), Δάδανης Δ. (Πουρνάρας 87΄), Δάδανης Θ., Μαγειριάς, Σούλιος, Καπέτης, Νιτσοτόλης
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου