Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αναδημοσίευση από Τύπου της Ηπείρου : Απογοητευτικές και επικίνδυνες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα Ιωάννινα!!! Δηλώσεις Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών!!!




ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με το συγκεκριμένα γήπεδο είναι πολλά. Να τα πάρουμε με τη σειρά.
Πρώτον είναι ότι γίνονται πολλοί αγώνες και καθυστερούν να αρχίσουν, με συνέπεια να πηγαίνουν όλοι προς τα πίσω και να αργούν να ξεκινήσουν, με το κρύο μετά τις 5 το απόγευμα να είναι τσουχτερό. Δεν πρέπει να γίνονται αγώνες το βράδυ.
Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το ζέσταμα των ομάδων να γίνεται μέσα σε ένα τέταρτο και να υπάρχον πολλοί μικροτραυματισμοί.
Το τερέν του γηπέδου είναι απαράδεκτο. Είναι σα να παίζεις σε τσιμέντο, με συνέπεια να έχουν γίνει πολλοί σοβαροί τραυματισμοί μέχρι στιγμής. Εγώ που είμαι τερματοφύλακας κάθε φορά που πέφτω κάτω είναι σα να πέφτω σε τσιμέντο. Από τη μια δίνω ελαφρυντικό στην ΕΠΣΗΠ που δεν υπάρχουν γήπεδα να γίνουν όλοι οι αγώνες, από την άλλη έπρεπε να υπάρχει συντήρηση και αλλαγή του τάπητα.

Πιστεύω πως με την κατασκευή του γηπέδου της Λιμνοπούλας και της Ανατολής να αποφορτιστεί το Ενωσιακό γήπεδο.








ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ


 Η αλήθεια είναι πως το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει ένα πανέμορφο γήπεδο και να ναι άλλο ένα στολίδι της πόλης. δυστυχώς όμως στην παρούσα φάση το γήπεδο αυτό συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, όχι όμως για κάλους λογούς. Tο βασικότερο από όλα είναι ο κάκιστος χλοοτάπητας που υπάρχει αυτή την στιγμή ο όποιος στο μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι να υπάρξουν τραυματισμοί. Επίσης το γήπεδο στα πλαϊνά δεν προσδίδει ασφάλεια γιατί τα σύρματα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και είναι πολύ επικίνδυνο για όλα τα παιδιά να έχουν άλλον ένα σοβαρό τραυματισμό. Από κει και περά ελπίζω τώρα σε αλλαγές οι οποίες θα κάνουν το γήπεδο  αυτό πιο όμορφο και προσιτό και κυρίως κατάλληλο για αγώνες. Το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας. Εάν αλλάξει αυτό στο γήπεδο θα βοηθήσει να παιχτεί ποδόσφαιρο και να μην φοβάσαι να πέσεις κάτω καθώς αυτή την στιγμή αν πέσεις δεν διαφέρει και πολύ από το να πέφτεις στην άσφαλτο. Έπειτα πρέπει να τοποθετηθούν στα σύρματα προστατευτικά σώματα για να μην υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωση που κάποιος παίχτης πέσει επάνω. Τέλος για μένα πιστεύω πως αν γίνουν αυτές οι αλλαγές , αν καταφέρουν να κάνουν και την κερκίδα σκεπαστή θα ήταν κάτι που θα έκανε το γήπεδο να είναι πολύ όμορφο και θα βοηθούσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο περισσότερο καθώς πολλές φορές οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Πέρα όμως από αυτές τις αλλαγές που ανάφερα πιστεύω πως πρέπει κάτι να γίνει με τους τόσους αγώνες που γίνονται εκεί. Πρέπει σίγουρα να ελαττωθούν τα παιχνίδια και οι προπονήσεις σε αυτό το γήπεδο γιατί είναι ένα γήπεδο ταλαιπωρημένο από την συνεχή χρήση του.



  








 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΣΕΛΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Όλοι ξέρουμε ότι το Ενωσιακό γήπεδο είναι ακατάλληλο και θέλει οπωσδήποτε αλλαγή τάπητα. Εμείς μετά από κάθε ματς έχουμε μικροτραυματισμούς και κάποια προβλήματα στη μέση και στα πόδια. Είναι ότι χειρότερο έχουμε παίξει στα τόσα χρόνια και είναι κρίμα να τραυματίζονται πολλά νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και δεν μπορούνε να το δείξουνε.









ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΠΙΣΤΙΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ

Κοίταξε είναι γνωστό σε όλους μας ότι το γήπεδο είναι πολύ κακό. Μπορείς εύκολα να τραυματιστείς όπως την έχουν πατήσει πολύ ποδοσφαιριστές και πρόσφατα ο Αντρέας Γκουγιάννος .Πιστεύω για την προστασία τον ποδοσφαιριστών θα έπρεπε ήδη να έχει μπει ένας πλαστικός χλοοτάπητας νέας γενιάς.








ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ

Είναι ένα δύσκολο γήπεδο με έναν κακό αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνοί τραυματισμοί.







ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Είναι ένα πολύ βαρύ γήπεδο και προκαλεί σοβαρούς τραυματισμούς. Ήδη πολλοί παίκτες βρίσκονται εκτός λόγω του γηπέδου. Κάποια στιγμή πρέπει να φτιαχτεί κάτι καλύτερο γιατί θα αρχίσουν να γίνονται πολύ πιο σοβαρά πράγματα.






ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ ΛΟΥΡΟΥ

Τι να πω, προσωπικά πρέπει να φάει λουκέτο αυτό το γήπεδο, αφού όλοι ξέρουμε αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου