Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Δεν σπάει η κατάρα με Παναθηναϊκό ! Κάκιστη η διαιτησία!


Τον Παναθηναϊκό υποδέχτηκε ο Π.Α.Σ. Γιάννινα στο γήπεδο Ζωσιμάδων και έμεινε στο ισόπαλο 1-1, μη μπορώντας να σπάσει η "κατάρα" 31 χρόνων χωρίς νίκη απέναντι στους πράσινους.

Πολλές οι παραδόσεις που έσπασαν φέτος, άλλες υπέρ μας (π.χ. Πανιώνιος), άλλες κατά μας (π.χ. Ξάνθη). Με το τριφύλλι όμως δεν συνέβη αυτό και για μια ακόμη φόρα οι αντίπαλοι έφυγαν με κάτι θετικό από τα Γιάννενα.

Η διαιτησία σήμερα ήταν τραγική, με αρκετά σοβαρά λάθη και για τις δυο ομάδες. Ο "άρχοντας" του αγώνα Τζήλος έκανε λάθος υποδείξεις, ενώ δεν πήγε πίσω και ο Καστοριανός επόπτης γραμμών Δημητριάδης. Το γκολ που πέτυχε ο Π.Α.Σ. θα έπρεπε να ακυρωθεί σαν οφσάιντ, αλλά πιο πριν δεν έχει καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της Ηπειρώτικης ομάδας πάνω στον Μαμπουλού. Επίσης στο 70ο λεπτό χαρίζεται η αποβολή στον Μολέδο, καθώς το μαρκάρισμα που κάνει είναι για κίτρινη κάρτα και είχε ήδη μια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρακολουθήσαμε ένα 1ο ημίχρονο χωρίς καλό ρυθμό και πολλές φάσεις, που όμως ευτύχησε να προηγηθεί ο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, απείλησε και ισοφάρισε. Το γκολ των αντιπάλων οφείλεται περισσότερο στην αδράνεια της Γιαννιώτικης άμυνας, παρά στην ικανότητα των αντιπάλων να σκοράρουν. 






Το φιλμ του αγώνα : 

Στο 4΄ διακόπτεται το ματς για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τον καπνό που προκάλεσαν τα δεκάδες καπνογόνα, τα οποία άναψαν οι Γιαννιώτες φίλαθλοι. 

Στο 22΄ ο Κουτρουμπής ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Μαμπουλού, αλλά ο διαιτητής λέει πως δεν υπάρχει παράβαση.


Στο 23΄ σουτ "βολίδα" του Λίλα εκτός περιοχής, η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου.

Στο 31΄ωραίο 1-2 Μπέργκ και Κλωναρίδη, ο τελευταίος δεν προλαβαίνει να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αφού τον προλαβαίνει ο Μιχαήλ και διώχνει. 

Στο 33΄ ο Κούτρης εξαπολύει ένα σουτ από αριστερά εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει στο κεφάλι του Κόντε και γίνεται το 1-0. Το γκολ κακώς μέτρησε γιατί ο Κοντε που βρίσκει τη μπάλα είναι σε θέση οφσάιντ. 

Λήξη ημιχρόνου


Στο 46΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εμποκού, η μπάλα γλύφει το δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη και καταλήγει άουτ.

Στο 55΄ αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Πασχάλακης δεν διώχνει την μπάλα και μετά από φάση διαρκείας ο Μπέργκ από κοντά πλασάρει για το 1-1.

Στο 68΄ο Μπέργκ τροφοδοτεί τον Βιγιαφάνεζ, αλλά η προβολή του δεν απειλεί τον Πασχαλάκη που μπλοκάρει.

Στο 70΄ σκληρό μαρκάρισμα του Μολέδο για κίτρινη κάρτα. Θα ήταν ήταν η δεύτερη για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά ο διαιτητής Τζήλος λανθασμένα του χαρίζεται. 

Στο 75΄ ο Κόντε κλέβει την μπάλα από τα πόδια του γκολκίπερ των πρασίνων Βλαχοδήμου, πασάρει στον Ζάιρο, ο δεύτερος όμως πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 89΄ σέντρα του Κουλιμπαλί από δεξιά, ο Χατζηγιοβάννης πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά είναι άστοχος.

Στο 92' εκτέλεση φάουλ από τον Εμποκού η μπάλα λίγο άουτ.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης (61’ Ναδάλες), Κοζορώνης, Λίλα, Γιάκος (68’ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Μαμπουλού (72’ Ζάιρο), Κόντε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Τελάντερ (59’ Μολέδο), Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Ζέκα, Λουντ (63’ Π. Βλαχοδήμος), Εμποκού, Κλωναρίδης (77’ Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ.

















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου