Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Χαλαρά στην κορυφή η Κρανούλα!!!




Στη Κρανούλα η τοπική Δόξα φιλοξένησε την Πίνδο Κόνιτσας και επικράτησε με σκορ 4-0!

Το σκορ μεγάλο σε έκταση, αν και τα 2 γκολ άργησαν να έρθουν για την γηπεδούχο ομάδα, που όμως ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σε όλο το ματς.

Πρώτη καλή στιγμή για τους "οράνιε" μόλις στο 8΄ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γκόλια η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι. Στη συνέχεια διαδοχικά χαμένα τετ-α-τετ από Ριστάνη και Τάτση Γ., καθώς και κεφαλιά του Γκόλια. Στο 41΄ γίνεται το 1-0 μετά από φάση διαρκείας, από διαδοχικά σουτ των Ριστάνη και Τάτση η μπάλα φτάνει στον Καρυπιάδη που ανοίγει το σκορ. 

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου σουτ του Ριστάνη, βγάζει σε κόρνερ ο Μούρας. Στο 60΄ ο Τάτσης Χ. με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Παππά, κάνει το 2-0. Στο 71΄ πρώτο καλό σουτ για την Κόνιτσα από τον Δημόπουλο, μπλοκάρει ο Αρχοντάκης. Στο 87΄ο Ηλίας κερδίζει πέναλτι, εκτελεί ο Νούσιας και 3-0. Στο 90΄ο Τάτσης Γ. παίρνει τη μπάλα από κάθετη πάσα και νικάει τον Μούρα για το τελικό 4-0.


Κρανουλα: Αρχοντακης, Καραφλιας, Παππάς, Γκόλιας, Νάσιος, Καρυπιαδης (72΄ Ηλίας), Τσουμανης Δ.,  Τάτσης Χ. (67΄ Διαμαντης), Ριστανης (82΄ Τσουμανης Π.), Χριστακόπουλος, Τάτσης Γ.


Κόνιτσα: Μουρας Α.,  Ρούστα, Πορφυρης, Βλάχος Π.Ι.,  Βλάχος Π.Δ., Μούρας Β.,  Πούλιος (78΄ Διαμαντης), Χαλούλος Σ.,  Κοτσιαφτης, Δημόπουλος, Χαλούλος Δ.

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου