Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Μοιρασιά και χαμένο πέναλτι στο Πέραμα!




Στο γήπεδο Περάματος η τοπική Προοδευτική υποδέχτηκε τον Θρίαμβο Σερβιάνων με το σκορ να μένει στο στείρο 0-0!


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σχεδόν καμία φάση μπροστά στις δυο εστίες με τους γηπεδούχους απλώς να έχουν πιο πολύ ώρα στην κατοχή τους την μπάλα.



Στην επανάληψη τα Σερβιανά μπήκαν πιο επιθετικά και δημιούργησαν ευκαιρίες. Κέρδισαν πέναλτι στο 69ο λεπτό αλλά η εκτέλεση του ήταν άστοχη, το ίδιο και η συνέχεια της φάσης. Το Πέραμα αφυπνίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και μόνο τότε απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κυρικλίδη.







Το φιλμ του αγώνα :

Στο 18΄ σέντρα του Σκούφη από αριστερά, ο Θανάσης αφύλαχτος μέσα στη μικρή περιοχή, πιάνει όμως αδύναμη κεφαλιά που καταλήγει στην αγκαλιά του Παίδαρου.

Λήξη ημιχρόνου


Στο 68΄ ο Γόγολος πιάνει το σουτ, η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο χέρι του Ζήση εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής λέει "παίζεται". Στη συνέχεια της φάσης ο Αλεξίου σεντράρει, κεφαλιά από τον Γούλα και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 69΄ ο Στόλης ανατρέπει τον Θανάση εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι για τα Σερβιανά.

Στο 70΄ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Θανάσης, αποκρούει ο Παίδαρος και στην επαναφορά πρώτο σουτ από τον Μπάφα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στο δεύτερο πάλι από τον Μπάφα αποκρούει ξανά ο Παίδαρος και οι αμυντικοί του Περάματος διώχνουν σε κόρνερ.

Στο 85΄ ο Πεχλιβάνης βγάζει κάθετη μπαλιά στον Γεωργιάδη, αυτός μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κυρικλίδη, όμως το σουτ αποκρούει με τάκλιν ο επερχόμενος Σκούφης.

Στο 92΄ εκτέλεση κόρνερ από τον Ζήση, πρώτη κεφαλιά ο Μπάρκας, δεύτερη ο Τσάμος από κοντά και η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από τον δεξί κάθετο δοκάρι καταλήγοντας άουτ.


ΠΕΡΑΜΑ : Παίδαρος, Διονάτος, Τζάλλας, Στόλης, Καλογερόπουλος, Φώτης, Ζήσης, Παπαδόπουλος (Γεωργιάδης 82΄), Μανούρης (Μπάρκας 66΄), Μαργώνης, Πεχλιβάνης (Τσάμος 77΄)

ΣΕΡΒΙΑ,ΝΑ ; Κυρικλίδης, Γόγολος, Σκούφης, Κοντογιάννης (Νάσσης 66΄), Κατσάνος (Νούτσος 64΄), Γούλας, Αλεξίου, Μπούρμπος, Θανάσης, Μπάλλας, Χριστοφορίδης (Μπάφας 53΄)













ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου