Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ανατροπή στην επανάληψη ο Πωγωνάτος!!!




Σπουδαίο διπλό πήρε ο Πωγωνάτος μέσα στην Κρύα με σκορ 1-2!

Η ομάδα από το Δελβινάκι με αυτή τη νίκη έφτασε μια ανάσα από τους αντίπαλους της, ένα βαθμό μόλις από πίσω τους, και απειλεί την πρωτιά τους. Οι γηπεδούχοι μετά και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Κόντσικα στην έδρα τους δείχνουν να μην ξεκίνησαν καλά στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής. 

Στο 18΄ η Κρύα ανοίγει το σκορ, όταν σουτ του Κατσαρού χτυπάει στο δοκάρι της εστίας του Μπαλλατζία και στην επαναφορά ο Μπούκας σε κενή εστία κάνει το 1-0. Στο 40΄σέντρα του Μπούκα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μάντζαρης από κοντά αστοχεί. Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου έρχεται η ισοφάριση για τον Πωγωνάτο, όταν Ναθαναήλ και Τσαραώσης κάνουν το 1-2 και ο δεύτερος προλαβαίνει τον Βάσιο για το 1-1. 

Στο 50΄αντίδραση από του γηπεδούχους, πολύ ωραίο σουτ του Κατράνα, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57΄ δοκάρι για τον Πωγωνάτο από εκτέλεση φάουλ του Κατσαβριά. Στο 71΄ ο Ναθαναήλ σεντράρει, ο Ζένελης κάνει την προβολή στο δοκάρι, η μπάλα βρίσκει στον Κύρκο που βάζει αυτογκόλ για το 1-2. Στο 77΄κάθετη του Κατσαβρία τον Ζένελη, αλλά αυτός σε φάση τετ-α-τετ αστοχεί. 


ΚΡΥΑ : Βάσιος, Κύρκος, Δούβλης, Κόσμας (Μαραγκός 63΄), Παργινός, Κατράνας, Στεφάνου (Ρούσης 84΄), Κατσαρός, Μάντζαρης, Μπαμπούλιας Η., Μπόυκας

ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ ; Μπαλλατζία, Ναθαναήλ, Παπάζης, Καπρινιώτης, Καρδάσης, Μυριόνης, Μπράμι, Μπάγιας (Ζένελης 65΄), Κατσαβριάς (Φουρτούνης 85΄), Τσαραώσης, Μπουτόβινας (Δήμος 74΄)





















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου