Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Παπαγεωργίου....... και ανατροπή!!!




Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας η τοπική ομάδα φιλοξένησε το Ροδοτόπι και παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δυο γκολ διαφορά, τελικά έχασε με σκορ 2-3!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μια ακόμη νίκη που τους απομακρύνει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Αντιθέτως η Αγία Μαρίνα βουλιάζει κι άλλο στην βαθμολόγια.

Στο 17΄ μετά από λάθος του γκολκίπερ Λάλλου ο Χωραβάτης τσίμπησε τη μπάλα και έκανε το 1-0. Στο 25΄ ο Μπισέλας, μετά από μπαλιά του Κοτσώνη με πλασέ κάνει το 2-0. Στο 28΄ ο Λικάι ανατρέπει τον Παπαγεωργίου μέσα στην περιοχή, το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-1.

Στο 65΄σέντρα από δεξιά, ο Παπαγεωργίου πιάνει την κεφαλιά για το 2-2. Στο 70΄ σουτ του Παπαγεωργίου χτυπάει στο δοκάρι. Στο 78΄ η ολική ανατροπή με πολύ ωραίο σουτ του Παπαγεωργίου. Στο 83΄ κεφαλιά του Σταμάτη από κοντά, σώζει στη γραμμή ο Παπαγεωργίου. 


Αγία Μαρίνα: Μπάρκας, Λικάι, Ρίζος, Μπάκας, Λαγκαβάνης (88΄Παππάς), Μπομπάι, Καμονάς (67΄Σταμάτης), Μπισέλας (75΄Μιχαήλ), Παπαγιάννης, Κοτσώνης, Χωραβάτης.


Ροδοτόπι: Λάλλος, Νίτα, Βασιλείου (56΄Καλλιακούδας), Καραγιάννης, Παπαλάμπρης, Κυπριανός, Λιάρος, Ταμπούρας (25΄Μαλλάτος), Τσιλοτάι, Παπαγεωργίου, Παπαϊωάννου (85΄Καλογιάννης).














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου