Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ζωοδόχος - "Κέτογλου" 1-0!!!



Στο γήπεδο της Ζωοδόχου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Κόντσικα και επικράτησε με σκορ 1-0!

Ήρωας για την φιλοξενούμενη ομάδα ο πορτιέρο της, Χάρης Κέτογλου, που έσωσε ουκ ολίγες φορές την ομάδα του κι από άλλα γκολ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να τον νικήσουν μόνο μια φορά, μετά από φάση διαρκείας, και ήταν ευτυχώς για αυτούς αρκετό για να πάρουν τη νίκη.



Οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν φιλότιμα δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους αντιπάλους τους. 

Πολλά λάθη από την διαιτησία, που δυσαρέστησαν και τις δυο ομάδες με αποτέλεσμα αρκετά νεύρα προς το τέλος του αγώνα και δυο αποβολές.








Το φιλμ του αγώνα :

Στο 6΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κίτσιου, αποκρούει με δυσκολία ο Κέτογλου.

Στο 10΄ ο Λώλης εκτελεί κόρνερ, η μπάλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σουτ του Τσιότσικα, πέφτει και διώχνει στην αριστερή του γωνία ο Κέτογλου.

Στο 26΄ ο Γιόγιακας σεντράρει, κεφαλιά του Σιώτα, αποκρούει ο Κέτογλου, στην επαναφορά σουτ από τον Πρεμετή Α. βρίσκει σε σώματα αμυντικών και βγαίνει κόρνερ. 

Στο 41΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάσιου, ο Γιόγιακας παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα πάει στον Σιώτα και μετά κοντράρει σε αμυντικό της Κόντσικας, ξανά στον Γιόγιακα που από κοντά σκοράρει.




Λήξη ημιχρόνου



Στο 49΄ σουτ του Μεχμετάι κοντράρει σε παίκτη της Κόντσικας και βγαίνει λίγο άουτ.

Στο 53΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λώλη, αποκρούει σωτήρια ο Κέτογλου.



Στο 58΄ σε αντεπίθεση της Ζωοδόχου, ο Σιώτας κάνει κεφαλιά-πάσα στον Κίτσιο, αυτός σουτάρει δυνατά, αλλά ο Κέτογλου με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 71΄ κεφαλιά του Σιώτα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βλάχου, αποκρούει ο Κέτογλου.

Στο 75΄ δυνατό σουτ του Γιόγιακα, αποκρούει ξανά ο Κέτογλου.

Στο 77΄ είχαμε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τσιότσικα της Ζωοδόχου για αντικανονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο και δεύτερη κίτρινη στον Χήκα για έντονη διαμαρτυρία. Με 10 συνέχισαν και οι δυο ομάδες.

Στο 86΄ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ανδρέου σουτάρει, άλλη μια απόκρουση από τον Κέτογλου.


ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Μπάτζιος, Νάσιος, Τσιότσικας, Βλάχος, Δημητρίου, Πρεμετής Α., Γιόγιακας, Νάσιος, Κίτσιος (Ντίνος 70΄), Σιώτας (Ανδρέου 83΄), Λώλης (Πρεμετής Π. 92΄)

ΚΟΝΤΣΙΚΑ : Κέτογλου, Θανάσης (Βύζας 62΄), Κίτσος (Σταματάκης 70΄), Ζαχαρόπουλος, Ντρης, Μαγκλάρας (Πατσιάλης 81΄), Χήκας, Κοσμάς, Γκολφινόπουλος, Μεχμετάι, Παντελέων

















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου